Chitaristul de la Byron s-a sinucis. Mesajele EMOŢIONANTE ale apropiaţilor: „Ai fost primul fluturaş în stomac”

Costin Oprea, fost membru al trupei Byron, s-a sinucis la vârsta de 37 de ani. Anunțul trist a fost făcut de către foștii săi colegi de trupă, care au publicat pe site-ul oficial un mesaj pentru fani. Prietenii lui Costin au lăsat mesaje pe contul lui de Facebook.

18 nov. 2015, 08:02
Chitaristul de la Byron s-a sinucis. Mesajele EMOŢIONANTE ale apropiaţilor: „Ai fost primul fluturaş în stomac”

Vreau sa spun la toata lumea,cu mare durere, ca iubitul meu frate Costica nu mai este cu noi. Din nefericire a pierdut o foarte lunga batalie cu boala lui. Sper ca acest om minunat sa isi gaseasca in sfarsit linistea.

Costica noi te vom iubi la fel de mult si imi pare foarte rau ca doar acum am inteles mai bine cat de mult ai suferit. Suntem foarte suparati, dar nu pe tine , chiar daca ne este ingrozitor de greu .

Multumesc tuturor prietenilor care au fost alaturi mereu .Sper ca toti cei ce il iubesc sa respecte si sa nu judece hotararea lui . Pastrati-l in amintirea voastra„, a scris sora lui Costin pe Facebook.

Alte mesaje transmise de apropiaţii fostului chitarist:

„E trist cum se duc persoane care ar mai fi avut multe de dat… imi amintesc de tine, Costin, din turneele pe care le faceam cu Winston…tu erai mereu discret, misterios, transmiteai sensibilitate… erai acolo, in spatele nostru, pe scena, cu chitara ta magica, iar noi, fetele, susoteam cat erai de frumusel si special…
Odihneste-te in pace, prietene…”

„Nu imi vine sa cred. Imi bate inima tare si după ce am citit toate postările acum știu ca nu era nicio greșeala postarea care apăruse pe pagina mea. Nu mai am nicio șansa ca Diana Popa sa imi răspundă ca Costicu e bine. Nu am fost prieteni apropiați, dar am multe amintiri frumoase cu el. Asa cum ați scris, a fost un om minunat. Când l-am cunoscut (intram in apartamentul dedicat prieteniei al Dianei Popa) m-a întrebat ce vreau sa ascult. M-am uitat prin CD-uri si am ales Tori Amos. L-a pus fără sa crâcnească. Seara am aflat ca fiecare fata din casa vroia Tori Amos si ca de mult nu mai rezista …. Intr-o noapte a avut răbdare sa ma încurajeze ca imi voi găsi iubirea … Si mi-am gasit-o

Si apoi de câte ori ne-am revăzut, ne arata ca ne îndrăgește. Îți multumesc Costicu pentru cuvintele bune si înțelepte. Sunt multe amintiri frumoase dar ma opresc pentru ca vreau sa transmit condoleanțe familiei si tuturor celor care l-au iubit sau îndrăgit.”

„Fii bun. Pe unde a trecut Costica, a facut oamenii mai buni. Ii mai face inca. A vrut sa faca o Lume intreaga buna. Chiar daca Lumea nu a fost buna cu el. Poate pana la urma vom fi toti mai buni. Si o sa-i povestim cum a schimbat lumea, cum i-a facut pe toti buni.., cand ne vom intalni cu el.”

„Pe Costin l-am cunoscut la Garana in 2013. Ne-am lipit imediat.
Era un un om autentic, deschis si liber – mereu cu zambetul pe buze.
Intr-o zi m-a sunat sa vada ce mai fac si i-am zis ca vreau sa strabat jumatate de tara ca sa ma vad o ora cu fata care imi obseda imaginatia pe atunci. M-a pus sa-i promit ca pana plec din Bucuresti, trec pe la gradina lui din Crangasi.
Ne-am intins la vorba despre tinerete, dragoste si viata. Cum toate trec dar sunt prea faine sa nu le incerci din plin. El mi-a povestit despre fiul, muzica si visele lui. Mi-a spus ca ma chemase pentru ca avea cantecul perfect pentru acel moment [si avea dreptate].
Mi l-a cantat si mi-a urat drum bun
Acum e randul meu.

Drum bun, prietene!”

„Inca nu imi revin. Nu imi vine sa cred…..Ai fost primul meu fluturas in stomac, primul meu sarut. Dumnezeu sa te odihneasca. Semnat: fata cu chitara”