Christoph Daum aduce STRĂINI la naţionala României. Primul nume PE LISTĂ

Christoph Daum, noul antrenor al echipei naţionale a României, a anunţat că va miza şi pe fotbalişti străini pe care îi va naturaliza.

08 iul. 2016, 05:05
Christoph Daum aduce STRĂINI la naţionala României. Primul nume PE LISTĂ

Christoph Daum considera ca jucatorii straini reprezinta o solutie ce nu trebuie sa lipseasca de la echipa nationalaa Romaniei si a primit deja o propunere in acest sens. Este vorba despre fundasul stanga portughez Mario Camora, de la CFR Cluj.

„Multe națiuni naturalizează jucători. Îl vedem la Germania pe Boateng care nu arată ca un neamț obișnuit, la fel avem jucători polonezi. Sunt multe țări care apelează la jucători care au legături strânse cu acea țară. Naturalizarea unor jucători este una dintre posibilitățile pe care le voi lua în considerare. Nu pot să dau nume, dar cu ajutorul echipei de scouting îi vom descoperi pe cei care pot aduce un avantaj echipei naționale și pot ajuta prin performanțele lor”, a spus tehnicianul german la conferinţa de presă în care a fost prezentat oficial.

Christoph Daum, primele declaraţii ca antrenor al României: Vom ataca mereu, indiferent dacă avem sau nu mingea

„Il cunosc pe Daum si o sa-l sun sa-i spun sa-l ia pe Camora la echipa nationala”, a fost propunerea facuta de Vasile Miriuta, antrenorul celor de la CFR.

In varsta de 29 de ani, Mario Camora evolueaza in Romania de 5 ani si, daca va fi naturalizat, va deveni eligibil pentru a juca sub tricolor.

In ultima perioada s-a discutat intens despre posibilitatea naturalizarii unor jucatoristraini. Kehinde Fatai si William de Amorim au primit cetatenia romana, dar n-au apucat sa evolueze in echipa nationala.