Este însărcinată! Artista a refuzat să facă sex timp de un an, iar aşteptarea se pare că a meritat

A refuzat să facă sex până în noaptea nunții, însă se pare că așteptarea a meritat. Ciara a anunțat că este din nou însărcinată, la doar trei luni după ce s-a căsătorit cu Russell Wilson.

27 oct. 2016, 08:15

Ciara a anunțat vestea bună pe contul ei de Instagram, ieri, pe 25 octombrie, chiar în ziua în care a împlinit 31 de ani, scrie libertatea.ro. Ciara a postat o poză cu ea și cu soțul ei, starul NFL Russell Wilson (27 de ani), în care acesta îi mângâie tandru burtica.

„În această zi de naștere specială, am primit cadou foartă multă iubire de la prietenii mei și de la familie și sunt încântată să împărtășesc cu voi cel mai mare dar pe care Dumnezeu mi-l putea da”, a scris Ciara, referindu-se la sarcină.

Sunt căsătoriți de trei luni

Și Russell a share-uit fotografia cu mesajul: „Cea mai mare binecuvântare. Sunt etern recunoscător” și hastagul #BabyWilsonOnTheWay.

Acest copil este cu atât mai special cu cât artista și soțul ei au anunțat că au ales să se abțină de la sex până în ziua nunții lor, pe 6 iulie anul acesta, după o relație de un an.

Ciara mai are un băiețel, în vârstă de doi ani, Future Zahir Wilburncu raperul Future, cu care a fost logodită timp de un an.