Cele mai frecvente SESIZĂRI şi RECLAMAŢII în Capitală. Ce îi supără pe bucureşteni FOTO

Deşeuri abandonate, semafoare defecte, gropi, parcări abuzive, autoturisme abandonate, lipsa iluminatului public sau trotuare deteriorate, sunt doar câteva dintre sesizările bucureştenilor de pe platforma online Civic Alert. "O haita de caini  ataca oamenii si masinile

12 dec. 2015, 09:07
Cele mai frecvente SESIZĂRI şi RECLAMAŢII în Capitală. Ce îi supără pe bucureşteni FOTO

Zilnic, bucureştenii sesizează zeci de nereguli întâlnite pe străzile din Bucureşti şi aşteaptă ca autorităţile să intervină.

Aplicaţia Civic Alert reprezintă o conexiune între cetățean și autoritățile administrative. După ce o problemă a fost semnalată prin intermediul aplicației, raportarea și gestionarea relației cu autoritățile se face mai departe prin intermediul call center-ului Civic Alert, de unde agenții verifica, redirecționeaza și trimit sesizări oficiale către autoritatea competentă.

Ei se vor asigura că orice alertă inițiată în acest fel va ajunge în cel mai scurt timp direct la administrația publică responsabilă cu reglementarea problemelor de această natură, urmărind stadiile parcurse pentru rezolvarea acesteia.

Am trecut de 5000 de instalari ale aplicatiei si am depasit deja 500 de alerte aflate in procesare si transmitere prin mijloace oficiale catre autoritatile responsabile! Speram sa primim raspunsuri tot mai prompte si solutionari eficiente„, spun reprezentanţii Civic Alert.

RomaniaTV.net a selectat câteva dintre reclamaţiile şi sesizările adăugate pe Civic Alert în ultimele ore.

„Mercedes cu nr inmatriculare B45YUY abandonata pe trotuar in faţa farmaciei Punct de la adresa Mihai Bravu 4 Bloc 60c”

„Parcare abuziva/ ilegala, Bulevardul Mărăști, Bucuresti”

„O haita de 6 caini agresivi, fara stapani, ataca oamenii si masinile. Statie RATB şi unitate de invatamant in apropiere”

„Construcţie periculoasa. Strada Matei Elina Voievod, nr 23. Tencuiala la cladire este abandonata si pune in pericol pietonii si masinile parcate”

„Deseuri abandonate Strada Avrig, 16, Bucuresti. Este un loc unde periodic sunt depozitate deseuri”

„Deseuri abandonate Strada Liniei, Bucuresti, Gunoaie si drum neasfaltat”

„Bulevardul Timisoara, Bucureşti. Asaltata la semafor, sub masca bunei intentii! Nu te intreaba nimeni daca vrei sa ti se curete parbrizul/luneta (impropriu spus sa ti se curete fiindca cu greu cureti grasimea ramasa in urma)”

„Soseaua Fundeni, nr1. De mai bine de o lună asa arata o strada intreaga, foarte populata!”