Claudia Brazilianca este devastată. Incredibil ce a păţit Nuţu Cămătaru în închisoare

Claudia "Brazilianca", soţia celebrul lider interlop Nuțu Cămătaru, a primit o veste extrem de proastă, la care nu se aștepta și care i-a distrus, dintr-un foc, toate planurile pentru viitorul apropiat.

02 oct. 2018, 07:20
Claudia Brazilianca este devastată. Incredibil ce a păţit Nuţu Cămătaru în închisoare

Închis la sfârșitul anului trecut, chiar înainte de sărbătorile de iarnă, după ce a fost condamnat definitiv, la cinci ani și jumătate, în dosarul „Clanurilor”, Ion Balint, alias Nuțu Cămătaru, a primit o nouă lovitură dură din partea justiției, scrie spynews.ro. Încarcerat la Penitenciarul Ploiești, acesta a făcut o cerere de eliberare condiționată, pe motiv că o parte din pedeapsă a fost deja executată, iar din punct de vedere legal ar fi putut să fie eliberat.

Citeşte şi Lidia Balint, fosta soţie a lui Nuţu Cămătaru, într-o ipostază jenantă. Nimeni nu credea să ajungă chiar aşa FOTO

Cu toate acestea, deținutul nu a găsit înțelegere din partea instanțelor de judecată, care, pe rând, i-au respins cererea. Ultima lovitură, și cea mai grea, a venit, recent, din partea magistraților Curții de Apel Ploiești. Aceștia, nu numai că i-au respins solicitarea, dar i-au dat și o amânare de patru luni până va mai putea cere din nou să fie eliberat. Surse din anturajul lui Nuțu au dezvăluit că liderul interlop se aștepta să fie lăsat în libertate, în condițiile în care judecătorii au permis să plece acasă unor infractori mult mai periculoși, închiși pentru infracțiuni de viol sau de mare violență. Mai mult, liderul interlop își făcuse și planuri pentru perioada următoare, împreună cu soția sa, Claudia, care, acum, este devastată.