Claudiu Manda: Iohannis să spună pensionarilor de ce nu este de acord cu amnistierea lor

Preşedintele PSD Dolj, Claudiu Manda, îi cere liderului PNL Klaus Iohannis să le explice pensionarilor care intră sub incidenţa legii privind amnistierea fiscală de ce ACL, alianţa pe care o reprezintă în cursa pentru Cotroceni, se opune acestui proiect.
Filip Stan
27 aug. 2014, 12:53
Claudiu Manda: Iohannis să spună pensionarilor de ce nu este de acord cu amnistierea lor

Claudiu Manda îi reproşează lui Klaus Iohannis blocarea proiectului privind ştergerea datoriilor pensionarilor către stat. „Îl invit pe candidatul Klaus Werner Iohannis să le explice celor peste 20.000 de pensionari care au acumulat datorii la stat, din motive neimputabile lor, care sunt motivele pentru care noua alianţă care îl susţine pentru funcţia de Preşedinte al României vrea să blocheze proiectul prin care Guvernul intenționează să șteargă aceste datorii”, a declarat Claudiu Manda.

„Am fost prezent în Comisia de buget în 2010, atunci când PDL a forțat intrarea în vigoare a măsurilor de austeritate. Le-am demonstrat matematic celor de la putere faptul că tăierea salariilor, pensiilor şi creşterea TVA la 24% nu au cum să genereze creștere economică și cu toate acestea, Guvernul Băsescu – Boc a persistat în sărăcirea sistematică a populației. Pensionari, bugetarii cu venituri mici, asistații social, nici măcar tinerele mame nu au scăpat de frenezia tăierilor din 2010. Mă așteptam ca lecția trecutului să fie învățată de actuala Opoziție. În schimb, constat siderat că și liberalii, cei care se opuneau cu vehemență în comisiile parlamentare măsurilor de austeritate, au fost pervertiţi de sistemul Băsescu în mai puţin de un an de la ruperea USL. A fost suficient ca Băsescu şi Udrea să dea ordinul şi PNL a executat. Acum se opun în Parlament proiectului de lege privind amnistia fiscală pentru cei peste 20.000 de pensionari cu debite la bugetul de stat”, se mai arată în comunicatul preşedintelui PSD Dolj.

Klaus Iohannis, TAXAT DUR pe internet după declaraţia despre case şi copii

Cladiu Manda îi transmite lui Iohannis că „are acum o responsabilitate directă faţă de români”: „În calitatea sa de pretendent la funcţia de Preşedinte al României este obligat să le explice românilor, pensionarilor şi mamelor tinere de ce se opune amnistiei fiscale pentru pensionari şi pentru mamele care au primit indemnizații de creştere a copilulu”i.

Spynews
Crimă înfiorătoare în Spania. Un bărbat și-a ucis soția româncă și pe fiul ei, după o ceartă în familie. Un muncitor român a privit toată scena
Bzi.ro
Jador a transmis că Oana Ciocan este însărcinată: „Abia aștept să fim trei!”
Fanatik.ro
LIVE / Rezultate oficiale BEC la alegerile locale 2024 Primăria Bucureşti şi sector 1, 2, 3, 4, 5, 6. Nicuşor Dan, marele învingător! Scorurile obţinute de PSD PNL, ADU, AUR şi PUSL
Capital.ro
REZULTATELE s-au schimbat peste noapte. RĂSTURNARE totală de situație în București
Playtech.ro
Soția lui Nicușor Dan a atras toate privirile în fața secției de votare. Cum s-a îmbrăcat iubita edilului Capitalei
DailyBusiness
Ei sunt noii primari ai României! Lista aici
Adevarul
EXCLUSIV A început Al Treilea Război Mondial și nu realizăm? Primul general român pregătit de americani la Harvard vine cu vești proaste
Spynews
Cum să îți speli prosoapele de plajă corect. Așa vei scăpa de reziduri, bacterii și de mirosurile neplăcute
Spynews
O fetiță de 6 ani a fost omorâtă, după ce s-a rupt o bucată dintr-o rachetă de badminton. Incidentul s-a produs sub privirile părinților: ”A intrat în craniul...”
Evz.ro
Quesadilla cu legume. O idee de mic dejun și pentru vegani
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. S-a văzut prea mult prin costumul de baie al Cristinei ICH, „nora” lui Pițurcă
wowbiz.ro
Salman Khan a dat vestea cea mare direct de pe contul Iuliei Vântur! Actorul a vrut ca toată lumea să afle de la el
Cancan.ro
Lidia Buble l-a bântuit pe Răzvan Simion și la nunta acestuia. Ce s-a întâmplat în ziua căsătoriei
Playsport.ro
Era una dintre cele mai frumoase prezentatoare TV din România, dar a renunțat la TOT! INCREDIBIL: cu cine se iubește astăzi!
kanald.ro
Cod galben și portocaliu de caniculă! Iată care sunt zonele afectate de căldura extremă în perioada 10-11 iunie 2024
Capital.ro
Maghiarii au dat lovitura în TRANSILVANIA. Victoria a fost anunțată CHIAR ACUM: De 20 de ani, nu am avut aşa
StirileBZI
A fost aprobat un nou Program Rabla. Ce buget este pregătit
Prosport.ro
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini incendiare în costum de baie
stirilekanald.ro
Tragedie în România! El e bărbatul care a murit în secția de votare! Dumitru a...
substantial.ro
Coliziune fatală între trenuri în centrul Cehiei: Patru morți și zeci de răniți
MediaFlux
REZULTATE OFICIALE ALEGERI! Răsturnare de situație în ROMÂNIA
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'