Claudiu Roman, condus pe ultimul drum. Gestul sfâşietor făcut de părinţii săi. Ce i-au pus în sicriu

A fost cea mai grea zi pentru familia dj-ului care s-a sinucis în urmă cu trei zile. Claudiu Roman a fost dus pe ultimul drum de zeci de prieteni şi rude. Tătăl realizatorului radio nu a rezistat sa-şi vadă fiul scos în coşciug din capelă şi a fost la un pas să leşine. A fost ajutat de doi dintre prietenii tânărului şi dus la una dintre maşini. 

21 sept. 2014, 08:30
Claudiu Roman, condus pe ultimul drum. Gestul sfâşietor făcut de părinţii săi. Ce i-au pus în sicriu

Trupul lui Caludiu Roman, DJ-ul radio care s-a sinucis, a fost depus în capela Sfântului Nicolae din cartierul bucureştean Apărătorii Patriei, informează România TV.

Citeşte şi Iubita, despre tânărul de la radio care s-a sinucis: „A fost la numeroşi preoţi şi psihologi”

Zeci de cunoştine, prieteni, rude sau simplii oameni, care i-au ascultat vocea la radio, au venit să îşi ia la revedere şi să îl conducă pe Claudiu Roman pe ultimul drum.

Citeşte şi Claudiu Roman, DJ-ul radio care s-a sinucis, a râs şi a glumit la telefon cu prietena înainte de a se spânzura

Capela Sfântul Nicolae se află în cartierul în care DJ-ul radio a copilărit. Părinţii îndureraţii au stat tot timpul la căpătâiul fiului lor şi au hotărât să îi pună în sicriu microfonul şi casca folosite la ultimele sale emisiuni.