Clipe de panică la antrenamentul lui Poli. Lovit dur la cap, un jucător nu şi-a mai putut mişca mâinile

Un incident grav a avut loc marţi la antrenamentul formaţiei ACS Poli Timişoara. Lovit puternic cu umărul în faţă de un coechipier, portarul Mădălin Smaranda a rămas inert pe gazon, plângându-se că nu-şi mai simte braţele.

31 mart. 2015, 18:42
Clipe de panică la antrenamentul lui Poli. Lovit dur la cap, un jucător nu şi-a mai putut mişca mâinile

Mădălin Smaranda s-a ciocnit la o fază de antrenament cu atacantul Rodirlei Duarte, care l-a lovit cu umărul în faţă. Portarul a căzut şi s-a lovit puternic cu ceafa de gazon, fapt ce i-a cauzat probleme grave. Potrivit site-ului sport9.ro, pe moment fotbalistul nu şi-a mai putut mişca mâinile.

Toți ne-am speriat, a fost ceva neplăcut. A fost o coliziune între el şi Rody, a căzut, s-a lovit la cap, dar smucitura a fost în zona gâtului şi va trebui să poate un corset timp de o săptămână. Ne-am temut să nu fie ceva mai grav la gât, dar din fericire nu, a făcut deja toate investigațiile, imediat a fost la spital„, a declarat Dan Alexa, antrenorul lui Poli.

Citeşte şi Cea mai oribilă accidentare a anului. Rugbystul a avut nevoie de operaţie estetică FOTO

Mădălin Smaranda are 30 de ani şi poartă deja o cască de protecţie, din sezonul trecut, când evolua la FC Bihor. În urma unei partide jucate în deplasare, la CSU Craiova, el a fost lovit puternică în spate într-un duel cu Izvoranu şi a căzut inconştient. În urma investigaţiilor de atunci el a fost diagnosticat cu fisură craniană.