Clipe de TEROARE în Craiova. Un bărbat şi-a înjunghiat tatăl şi a atacat şi alte persoane de pe stradă

Florin Ghiţulescu, în vârstă de 30 de ani, din Craiova, şi-a înjunghiat tatăl cu un cuţit. Agresorul a fugit de la faţa locului, iar la o jumătate de oră a rănit un alt tânăr.

27 aug. 2014, 05:35
Clipe de TEROARE în Craiova. Un bărbat şi-a înjunghiat tatăl şi a atacat şi alte persoane de pe stradă

Au urmat apoi mai multe fete, aflate într-un parc din apropiere. Le-a lovit cu picioarele şi a încercat să le atace cu acelaşi cuţit, potrivit România TV.

Tatăl atacatorului a sunat la 112 şi poliţiştii l-au găsit pe agresor chiar în timp ce îşi teroriza victimele. Oamenii legii l-au somat să se oprească, dar individul s-a năpustit şi asupra lor cu cuţitul. Bărbatul a fost împuşcat în picioare pentru a fi oprit.

CITEŞTE ŞI Acuzat de PEDOFILIE, împuşcat mortal de poliţişti. Recompensă de 1 milion de dolari pe capul agresorului

Agresorul s-a prăbuşit în cele din urmă la pământ şi a fost preluat de o ambulanţă. La spital a ajuns şi victima sa care se află în comă indusă.

„Primul dintre pacienţi are un traumatism cerebral acut închis şi un traumatism fort facial. În momentul de faţă este în comă indusă. Al doilea pacient este un pacient cu multiple plăgi împuşcate la nivelul membrelor inferioare”, a declarat Luciana Rotaru, medic şef Primiri Urgenţe SCJU Craiova.

Florin Ghiţulescu a fost internat pe data de 25 august la Spitalul de Psihiatrie din Craiova. A doua zi a fugit din unitatea spitaliceasă şi a fost găsit de oamenii legii în comuna Sadova. A fost reinternat, însă marţi seara a plecat din nou fără ştirea medicilor.