CNAIR: Anunţul de participare privind construcţia pasajului de la Mogoşoaia a fost publicat pe SEAP

Anunţul de participare referitor la proiectarea şi construcţia pasajului de la Mogoşoaia, pe centura Capitalei, contract cu o valoare estimată la 33 milioane lei (7,2 milioane euro), fără TVA, a fost publicat pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), a anunţat marţi Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

13 iun. 2017, 09:04
CNAIR: Anunţul de participare privind construcţia pasajului de la Mogoşoaia a fost publicat pe SEAP

Pasajul va fi construit peste Drumul Naţional 1A (DN1A), care leagă Bucureştiul de Braşov trecând prind Mogoşoaia, Buftea, Crevedia şi Ploieşti.

Pasajul va fi amplasat pe centura Capitalei, între km 66 şi km 67. Lungimea totală a pasajului este de 112,6 m.

Anunţul privind atribuirea contractului „Proiectare şi execuţie Pasaj Mogoşoaia pe Centura Bucureşti peste DN1A” a fost publicat în SEAP în data de 10.06.2017.

„Contractul are o valoare estimată de aproximativ 33 milioane lei, iar durata construirii acestui pasaj este de 30 luni, din care 6 luni proiectare şi 24 luni execuţie. Perioada de garanţie prevăzută este de 60 luni”, a anunţat CNAIR.

Proiectul face parte din contractul de proiectare si execuţie denumit „Fluidizarea traficului pe DN1 între km 8 – km 17 şi centura rutieră în zona de nord a Municipiului Bucureşti Obiect 7- Completarea Centurii Rutiere a Municipiului Bucureşti prin construirea sectorului cuprins între DN7- DN1A (4 benzi)” şi este parte din proiectul de modernizare a centurii de nord a Bucureştiului, în zona A1-DN2.

Citeşte şi Încep lucrările pe Austrada Soarelui. Şoferii, rugaţi să circule cu atenţie în zona respectivă