Codrin Ştefănescu: "Şi-a băgat dracul coada în PSD. Este unul din exteriorul partidului"

Publicat: Sâmbătă, 13 Ianuarie 2018 23:35 // Actualizat: Duminică, 14 Ianuarie 2018 07:52 // Sursa: romaniatv.net

Codrin Ștefănescu a comentat situația tensionată din interiorul PSD.

Secretarul general-adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat, sâmbătă, că în urma situaţiei din partid, s-a ajuns la concluzia că e importantă convocarea Comitetului Executiv, luni, pentru rezolvarea problemelor din formaţiune, adăugând că „şi-a băgat dracul coada în PSD”. 

"Eu cred că nu asistăm la un alt caz Grindeanu. Avem o problemă serioasă și trebuie să o recunosc. Ca urmare a unor declarații din ultima vreme a colegilor noștri și urmare a altor lucruri ca lipsa de comunicare, faptul că de câteva zile se amplifică situația din partid, am considerat că este foarte important să facem un CEX fulger luni, ca să ne reglăm toate problemele și să vedem cum a ajuns în spațiul public aceste probleme amplificate. Am primit o avalanșă de mesaje de la colegi din țară ca să ne potolim, am vorbit cu 100 de primari care atrag atenția că nu putem să stăm așa și să comunicăm fiecare cu vream, nu știu de ce ne certăm. Am avut un an bun, cu reușite la guvernare. (...) Vom discuta nimic din ceea ce se aștepta să discutăm la Iași. Nu o să avem timp de așa ceva. Nici propunerea de la Guvern.

Vom discuta doar despre ce ne frământă. (...) Și-a băgat dracul coada în PSD. Nu l-am indentificat. La Grindeanu este Ponta, dracul nu este de la noi este din exteriorul partidului. Face un lucru mai grav. Trebuie o concluzie luni și o declarație de presă comună, un milion de membrii de partid și de romani care ne-au votat sunt cu ochii pe noi", a declarat Codrin Ștefănescu.

Cătălin Ivan atacă dur: "Dragnea şi-a început turneu de adio!"

Secretarul general-adjunct al PSD a ținut să precizeze că Guvernul va fi lăsat să-și facă treaba: "Tudose nu e Grindeanu. Cu Grindeanu am încercat să rezolvăm problema până în ultima secundă. Când dracul Ponta a venit lângă el, Grindeanu a luat-o razna. A trebuit să băgăm moțiune împotriva unui om. Nu e aceeași situație. Vom detensiona toată această situație luni".

2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Codrin Stefanescu PSD scandal psd
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
14 ian 18:25
Răspunde | Votează email 0 email
Mihai
Stimati tovarasi, va deranjat adevarul ? De ce nu postati comentariul meu ? Aveti ordin de la tov. Ghita Penalul sa nu spuneti decat minciuni ? Postati comentariul ca sa dovediti romanilor ca nu sunteti si voi pe lista lui Soros.Motivul real pentru care Dragnea ii vrea capul lui Tudose, este acea lege ilegala pentru TRANTORII urmasi a TRADATORULUI INCESTUOS Mihai Viteza, Margareta Buzdugan I si tov R. Duda, lege care prevede o alocare bugetara anuala de 25 milioane de euro pe timp de 49 de ani, fara ca sa se dea vreo socoteala asupra cheltuirii lor.Din acesti bani ar trebui sa se infrupte si initiatorii legii, Penalii Dragnea si Tariceanu, si nu vor sa le scape cascavalul printre degete din cauza lu Tudose.In timpul cat PSD se lupta pentru Ciolan, CRIZA MONDIALA se apropie repede de Romania, dar Spalatii pe creiere sunt tranchilizati cu tembelizoarele si se vor trezi la realitate in timpul crizei, cand de foame,vor paste iarba pe malul Dambovitei si vor plati cele 25 de milioane anual catre escrocii sus-amintiti.TREZITI_VA !!!
14 ian 18:20
Răspunde | Votează email 0 email
Mihai
Motivul real pentru care Dragnea ii vrea capul lui Tudose, este acea lege ilegala pentru TRANTORII urmasi a TRADATORULUI INCESTUOS Mihai Viteza, Margareta Buzdugan I si tov R. Duda, lege care prevede o alocare bugetara anuala de 25 milioane de euro pe timp de 49 de ani, fara ca sa se dea vreo socoteala asupra cheltuirii lor.Din acesti bani ar trebui sa se infrupte si initiatorii legii, Penalii Dragnea si Tariceanu, si nu vor sa le scape cascavalul printre degete din cauza lu Tudose.In timpul cat PSD se lupta pentru Ciolan, CRIZA MONDIALA se apropie repede de Romania, dar Spalatii pe creiere sunt tranchilizati cu tembelizoarele si se vor trezi la realitate in timpul crizei, cand de foame,vor paste iarba pe malul Dambovitei si vor plati cele 25 de milioane anual catre escrocii sus-amintiti.TREZITI_VA !!!
1
EUR
4.6975
RON
20 Jan
noapte 0 °
zi 4 °
Ultimele joburi adaugate
24 H