Surprizele toamnei de la NISSA

Pentru sezonul toamnă-iarnă 2017-2018, NISSA îmbină elemente din întreaga cronologie a modei, creând un nou tip de eleganță ce aduce un omagiu spiritului feminin. Estompând tipologia modei, așa cum o cunoaștem, cu țesături, culori și confecții inovative, colecția este o combinație de imprimeuri și structuri atât riguroase, cât și boeme, situându-se la granița dintre classic și modern.

18 aug. 2017, 12:59
Surprizele toamnei de la NISSA

Am ales, ca întotdeauna, țesături prețioase, cum ar fi catifea regală, alături de dantelă și mătase naturală. Paietele sunt, de asemenea, prezente, pentru o atingere de strălucire și glamour. În cazul ținutelor casual dar îndrăznețe, pielea este elementul cheie.

Volanele romantice și detaliile din dantelă aplicată, alături de franjuri dinamici, transformă rochiile de seară într-o declarație de stil, piese must-have ale sezonului, în timp ce broderiile bogate aplicate pe dantelă transformă spațiul negativ al țesăturii într-o capodoperă.

Paleta cromatică este o combinație de nuanțe bogate, pământii și de culori complementare vibrante, note de pastel și auriu atemporal, complementate de către o notă clasică de negru.

Colecția NISSA Toamnă-Iarnă 2017-2018 este o imagine nouă, mai personală și mai rafinată, potrivită pentru cei care iubesc confortul elegant și stilul atemporal.

Vă invităm să descoperiți noua colecție online pe www.nissa.com și în magazinele NISSA, pentru o experiență memorabilă de shopping.