Colosul Sandu Lungu, bătut crunt de Teroarea Poloniei. Românul a fost învins prin KO tehnic VIDEO

Fostul campion mondial de judo Alexandru Lungu (147 kg) a fost învins prin KO tehnic de polonezul Michal Wlazlo (126 kg), la categoria supergrea, luni seara, în gala de arte marțiale mixte (MMA) Real Xtreme Fighting 21, găzduită de Sala Polivalentă din București.

15 dec. 2015, 13:16

Luni, 14 decembrie, în Sala Polivalenta, Alexandru Lungu (40 ani) l-a infruntat pe polonezul Michal Wlazlo (32 de ani), 1,95 centimetri si 126 de kilograme, în capul de afiş al Galei de arte marţiale mixte RXF 21. Din păcate pentru Sandu Lungu, polonezul s-a impus în repriza secundă, după ce arbitrul a luat decizia să oprească meciul, într-un moment când sportivul nostru incasa pumn dupa pumn.

În fața unei arene pline, Tolea Ciumac a câștigat la puncte contra unui alt polonez, Lukasz Porobiec, iar Ionuț Atodiresei a obținut prima victorie prin tehnică articulară de când a trecut de la kickbox la MMA.

Luptătoarea Cristina ”Uraganul” Stanciu a rămas neînvinsă în cușcă după o nouă victorie prin tehnică articulară.

Deosebit de spectaculoase au fost disputele dintre Ciprian Cărăușu și Alexandru Popescu, respectiv Florin Gârdan și Ioan Vrânceanu.

La evenimentul RXF 21, organizat de promotorul brașovean Sebastian Vieru, au asistat și componenți ai naționalei de rugby a României, împreună cu președintele Federației Române de Rugby, Hari Dumitraș.