Concert-surpriză la Therme Bucureşti: Zeci de instrumentişti au cântat în costume de baie şi halate VIDEO

Vizitatorii complexului Therme, deschis recent lângă Capitală, au fost luaţi prin surprindere de zeci de instrumentişti de la Orchestra Simfonică Bucureşti, care au susţinut un concert unic chiar lângă piscina în care se relaxau. Muzicienii, în costume de baie sau în halate de baie, au transformat complexul într-o sală de spectacol.

18 feb. 2016, 16:03
Concert-surpriză la Therme Bucureşti: Zeci de instrumentişti au cântat în costume de baie şi halate VIDEO

Therme Bucureşti a găzduit un concert inedit susţin de Orchestra Simfonică Bucureşti. Rând pe rând, muzicienii au intrat în complex, îmbrăcaţi doar în costume de baie sau purtând halate de baie. Cu instrumentele în braţe, aceştia i-au luat prin surprindere pe vizitatorii care erau la Therme pentru relaxare şi distracţie.

Muzicienii au început să cânte, iar complexul s-a transformat într-o imensă sala de concert. Programul muzical a curpins „Rapsodia Română”, de George Enescu şi „Marşul lui Radetzky”, de Johann Strauss. Oamenii au fost foarte încântaţi de spectacolul-surpriză.

Evenimentul a fost o premieră absolută pentru toate centrele Therme din întreaga lume, fiind cel mai mare flashmob muzical organizat cu o orchestră în România: 80 de instrumentişti, dintre care opt toboşari, 22 de violonişti, nouă percuţionişti, patru violoncelişti şi trei trompetişti.