Conflict între rivale. Dinamo a depus memoriu împotriva FCSB din cauza lui Gigi Becali

Dinamovistii au facut memoriu impotriva FCSB-ului la Comisia pentru Solutionarea Litigiilor.  

19 sept. 2018, 10:49
Conflict între rivale. Dinamo a depus memoriu împotriva FCSB din cauza lui Gigi Becali

Dinamovistii nu au trecut peste episodul Nistor si anunta ca au depus memoriu la Comisii impotriva FCSB si a lui Gigi Becali. Faptul ca FCSB face oferte publice pentru jucatori din Liga I are scopul de a destabiliza contracandidatele, spun ei.

Bogdan Balanescu, secretarul general al lui Dinamo, mai spune ca dosarul a ajuns deja la Comisia pentru Solutionarea Litigiilor.

„Nistor nu stiu daca a scazut in randament. Poate nu a mai fost acel Nistor de la inceput, dar nici colegii nu l-au ajutat prea mult. Este un caracter puternic si va reveni. Nu este normal ca in fotbalul romanesc sa se faca oferte la televizor pentru a destabiliza jucatorii. Asa a fost si in cazul lui Andrei Cristea si Qaka. Unii si-au facut o strategie prin care sa influenteze jucatorii. Ofertele publice reprezinta o interdictie conform regulamentului. Vreau sa va spun ca Dinamo a depus un memoriu la Camera Nationala pentru Solutionarea Litigiilor impotriva FCSB si impotriva domnului Becali”, a spus Balanescu, citat de ProSport.