Consilierul personal al primarului Capitalei a DEMISIONAT: „Am stat o lună, în sfârşit…”

Vasile Gherasim a declarat, joi, că a demisionat din funcția de consilier pe probleme de imagine și comunicare al primarului general al Capitalei din motive personale și a adăugat că speră ca edilul-șef să continue construirea unei imagini consistente a municipalității, începută în urmă cu cinci săptămâni.

12 nov. 2015, 18:28
Consilierul personal al primarului Capitalei a DEMISIONAT: „Am stat o lună, în sfârşit…”

Am fost consilierul personal al domnului Dan Ștefănel Marin, am fost consilier personal în schema Primăriei Generale a municipiului București. Din motive personale, ca de obicei, toate demisiile sunt din motive personale. Este un act unilateral de voință. Am stat o lună, în sfârșit…„, a declarat Vasile Gherasim, potrivit Agerpres.

El a adăugat că într-o activitate de acest gen trebuie să existe „o anumită chimie”. „Demisia mea este din motive personale. Vreau să menționați acest lucru: toate demisiile sunt din motive personale, absolut toate demisiile din istoria lumii. Cinci săptămâni am fost consilierul personal al primarului general pe probleme de imagine și comunicare. În această perioadă imaginea și comunicarea la nivelul Primăriei Generale au fost apreciate de trusturile de presă, de toți cei care au avut contact cu noi și nu am avut nicio problemă. (…) Rar s-a întâmplat ca în decurs de o lună la nivelul Primăriei Capitalei să nu existe niciun fel de obiecțiuni din partea presei scrise, electronice, cu privire la activitatea, din acest punct de vedere, a Primăriei. Am răspuns la toate solicitările, am organizat conferințe de presă transparente, primarul general a fost prezent la emisiuni de substanță și așa mai departe„, a amintit Vasile Gherasim.

El și-a exprimat speranța ca activitatea de construcție de imagine „consistentă” a Primăriei Generale să continue.
Cred că începuse și era foarte bine și va continua domnul primar să aibă o construcție de imagine consistentă. Eu sper să meargă mai departe cu acest lucru. (…) Primăria nu avea o imagine foarte bună, trebuie să recunoaștem acest lucru. Pe acest considerent îi doresc succes și sper să se descurce„, a afirmat Gherasim.

El a precizat că, în plan politic, va continua să activeze ca secretar executiv în cadrul UNPR și este implicat în elaborarea programului de guvernare al partidului. „Sunt un naționalist din acesta pozitiv, un patriot consolidat și cu asta basta. De asta am intrat în acest partid și mă țin de el. Asta nu înseamnă că primarul general nu este alături de noi și va fi în continuare alături de noi. Cred că rămâne unul dintre slujbașii puternici ai partidului și cred că imaginea care pornit-o în acest răstimp de o lună și jumătate o va duce mai departe cu alți oameni, mai tineri, mai frumoși, mai deștepți„, a completat Gherasim.