Constantin Nica, martor la cutremurul din Italia: „Se auzeau uşile trosnind, se auzea ceva ciudat”

Un cutremur cu magnitudinea de 6,2 grade pe scara Richter a avut loc la 03.36 ora locală (04.36 ora României), în zona centrală a Italiei - Accumoli/Arquata del Tronto (la graniţa dintre regiunile Lazio şi Marche), la adâncimea de doar 4 kilometri. 

24 aug. 2016, 10:59
Constantin Nica, martor la cutremurul din Italia: „Se auzeau uşile trosnind, se auzea ceva ciudat”

Cutremurul a fost resimţit şi de fundaşul român Constanin Nica, împrumtat de Atalanta la US Latina, formaţie din Serie B (Latina este capitala provinciei Latina, din regiunea Lazio), iar fostul dinamovist a povestit într-o intervenţie televizată că a fost trezit din somn de puterea cutremurului.

Cutremur cu magnitudine 6.2 în Italia: Cel puţin 37 morţi şi peste 100 de persoane dispărute, probabil prinse sub dărâmături UPDATE

„A fost destul de puternic, aici în zona mea. Pe mine chiar m-a trezit din somn, nu ştiam ce se întâmplă. Mă gândeam, bă, ce fac ăştia? Intră din prima, aşa, peste noi în cameră? Se auzeau uşile trosnind, se auzea ceva ciudat. Când m-am trezit, fiind după somn am zis că sunt ameţit, chestii, dar nu…

A fost destul de ciudat, nu ştiu ce pagube şi victime au fost. A fost tragic, eu m-am speriat foarte tare, am văzut chestii pe aici mişcându-se. Am fost mai norocos, bine că m-am ales doar cu sperietura. Este o zonă cu foarte mulţi români”, a povestit Nica, la Digi Sport.