Copii care au ÎNGROZIT lumea. Topul CRIMINALILOR cu vârsta mai mică de 15 ani FOTO

Criminalii în serie beneficiază de o atenţie şi o popularizare care îi tranformă în vedete şi de multe ori în jurul lor se nasc legende care în timp învăluie în mister viaţa şi atrocităţile pe care aceşti sceleraţi le-au putut comite. În schimb, istoria îi uită mai repede pe minorii care au comis crime, deși unele cazuri de cruzime comise de copiii sub 15 ani sunt de-a dreptul tulburătoare.

21 sept. 2014, 06:35

Mary Bell – Marea Britanie

În anul 1968, în ajunul împlinirii vârstei de 11 ani, ea l-a strangulat pe micuţul Martin Brown, în vârstă de doar 4 ani, localnicii găsind cadavrul acestuia într-o casă abandonată. În luna iulie a aceluiaşi ani, împreună cu o prietenă l-a răpit pe Brian Howe, un băiat în vârstă de 3 ani, pe care, de asemenea, l-au strangulat, dar i-au inscripţionat şi un M pe burtă, cu o lamă de ras, şi i-au mutilat penisul. Specialiştii care au tratat-o pe Mary în timpul şi după proces au încercat să explice comportamentul său psihopatic prin copilăria dificilă, mama sa, prostituată şi toxicomană, încercând în repetate rânduri să o omoare. De asemenea, ea ar fi fost obligată să facă sex cu unii dintre clienţii mamei sale, iar asta înainte chiar de a împlini 10 ani. A fost eliberată din închisoare în 1980, la vârsta de 23 de ani, în 1984 a născut o fată, iar în 2009 a devenit bunică.

Jon Venables şi Robert Thompson – Marea Britanie

Mama lui James Bulger nu s-a gândit nicio clipă că lăsându-l pe fiul său în vârstă de 3 ani singur în faţa unui magazin, pentru câteva minute, înlesneşte practic “condamnarea” la moarte a acestuia. Se întâmpla în luna februarie a anului 1993, într-un centru comercial din Bootle, din apropiere de Liverpool. Jon Venables şi Robert Thompson, ambii în vârstă de 10 ani, l-au răpit pe micuţul James şi l-au luat într-un marş forţat de 3 km până la o cale ferată şi înainte de a-l arunca sub roţile trenului, pentru a da senzaţia unui accident, l-au bătut pe acesta cu pietre, cărămizi şi bare de fier. Medicii legişti au constatat că James era deja mort înainte de a fi lovit de tren. Arestaţi şi condmnaţi, cei doi ucigaşi au fost eliberaţi după 8 ani, dându-li-se noi identităţi, rămase secrete. Totuşi, Venables a fost arestat din nou, pentru că a descărcat de pe internet pornografie infatilă.

Graham Young – Marea Britanie

Se înscrie într-o categorie aparte a criminalilor, el fiind fascinat şi obsedat de otrăvuri şi efectele lor asupra oamenilor. Primii cobai au fost prietenii săi şi membrii familiei sale. Diaree, vărsturi şi alte asemenea simptome au resimţit membrii familiei în februarie 1962, când Graham avea doar 14 ani, iar prima victimă i-a căzut chiar mama sa vitregă. Arestat după ce unul dintre profesorii săi i-a găsit notiţe şi desene cu oameni care mor, el a fost încarcerat într-un spital de înaltă securitate, dar acest lucru nu l-a împiedicat să-şi otrăvească mai mulţi colegi deţinuţi. Se crede că a omorât peste 70 de oameni prin otrăvire. A murit în închisoare, în urma unui infarct, în 1990, la 42 de ani.

Barry Dale Loukaitis – Washington, SUA

Faptul că mama sa a planificat să se sinucidă de ziua Sfântului Valentin, îndemnându-l şi pe el să facă acelaşi lucru, l-a marcat cu siguranţă pe Barry, care avea atunci doar 14 ani. Dubla sinucidere a fost plănuită cu minuţiozitate, dar Barry, care era adesea batjocorit şi hărţuit la şcoală, i-a dejucat planurile mamei sale. Pe 2 februarie 1996 a intrat la ora de matematică îmbrăcat ca un cowboy din Vestul Sălbatic şi înarmat ca atare. Apoi a deschis focul asupra colegilor săi şi a profesorului, răcnind în mijlocul panicii generale: “Este mai bine decât la matematică, nu-i aşa?”. Barry a omorât-o pe profesoara de matematică şi încă doi colegi. El i-a ţinut pe ceilalţi copii ostatici, în sala de clasă, aproximativ 10 minute, îaninte ca în sală să intre profesorul de sport, care s-a oferit voluntar ostatic. În timp ce Barry ţinea puşca îndreptată spre capul profesorului, cadrul didactic a reuşit să apuce ţeava şi apoi să-l doboare pe elev. Barry a primit două sentinţe de condamnare pe viaţă, plus un adaos de 205 ani.

Lionel Tate – Florida, SUA

Este cea mai tânără persoană care a fost condamnată la închisoare pe viaţă, pe când avea doar 12 ani. El a fost condamnat pentru uciderea unei fetiţe de 6 ani, însă nimeni nu ştie ce s-a întâmplat cu adevărat în acea zi de 28 iulie 1999. Iniţial Lionel a spus că a fost un accident el şi fetiţa a căzut când se jucau „prinselea”. Analizele medico-legale relevă însă că ea a suferit peste 35 de leziuni în zona abdomenului, craniului şi coastelor, iar Lionel şi-a schimbat versiunea, susţinând că au sărit de pe scări. În ianuarie 2001 a fost condamnat la închisoare pe viaţă, iar în 2004 i-a fost redusă pedeapsa şi ulterior eliberat. Între timp a revenit în închisoare, având de ispăşit 30 de ani pentru jaf armat împotriva unui bărbat care livra pizza.

Citeşte şi Poveste IMPRESIONANTĂ. Şi-a aşteptat soţul 26 de ani să iasă din închisoare. Ce a găsit acesta acasă VIDEO

George Stinney – Carolina de Sud, SUA

Este cea mai tânără persoană care a fost executată în SUA, în secolul XX. El avea 14 ani pe 16 iunie 1944, atunci când a fost găsit vinovat de uciderea a două fete, de 11 şi 8 ani, ale căror cadavre fuseseră descoperite într-o groapă de gunoi. Tânărul de culoare şi-a recunoscut rapid faptele, dar nu a putut fi apărat în mod corespunzător la procesul său (care a durat doar o zi), deoarece părinții săi au fost alungați din oraș. Chiar și astăzi, unii oameni încearcă să redeschidă cazul „Stinney”, procesul și execuția tânărului rămânând controversate.

Elmer Wayne Henley – Texas, SUA

Nu a comis crimele singur, ci ca parte a unei găşti conduse de Dean Corll (The Candy Man). Ei au răpit, torturat şi violat cel puţin 28 de adolescenţi de sex masculin între anii 1970-1973. După ce îşi satisfăceau poftele bolnave, Henley şi ceilalţi doi îi ucideau şi le ascundeau cadavrele prin zonele limitrofe ale oraşului Houston. Când şi-a început activitatea criminală, Elmer avea 14 ani, iar la 17 ani a fost găsit vinovat şi condamnat de 6 crime. A primit 6 sentinţe consecutive de închisoare pe viaţă.

Dmitri Kopilov – Rusia

A tâlhărit şi ucis şase femei şi un bărbat care a fost martor la una dintre crime în perioada iunie 2004 – august 2005. El le urmărea pe femei până lângă pădurea de lângă oraşul natal, Celeabinsk, şi le ataca atunci când nimeni nu era prin apropiere. Le trăgea apoi de păr şi le târa în pădure, unde le ucidea cu brutalitate folosind cuţite, oase de animale, pietre şi alte obiecte găsite prin pădure. După ce le omora, Dimitri le fura toate obiectele de preţ, bijuterii, ceasuri, bani şi le ascundea prin tufele dese. Prins şi judecat în august 2006, rusul a primit pedeapsa maximă pentru criminalii minori, de zece ani de închisoare cu executare. Avea doar 15 ani când a început seria crimelor.

Citeşte şi Povestea bărbatului care are 34 de copii cu 17 femei diferite: Probabil că aş fi avut 200 dacă nu… VIDEO