Copiii care şi-au întrerupt tatăl în timpul unui interviu la BBC au devenit personaje de desene animate VIDEO

Un nou serial TV animat, inspirat din incidentul amuzant ai cărui protagonişti au fost Marion şi James Kelly, cei doi copii care şi-au întrerupt tatăl, analistul politic Robert Kelly, în timpul unui interviu pentru BBC, a intrat în producţie şi va fi realizat de compania Hans House Productions.

26 apr. 2017, 15:22
Copiii care şi-au întrerupt tatăl în timpul unui interviu la BBC au devenit personaje de desene animate VIDEO

În noul serial de animaţie, cei doi copii se vor numi Mina şi Jack, însă vor purta articole vestimentare similare acelora pe care Marion şi James Kelly le-au purtat în videoclipul care a devenit viral pe internet.

Serialul se va intitula ”The Adventures of Mina and Jack” şi îi prezintă pe cei doi copii urmându-şi tatăl în jurul lumii şi ajutându-l să iasă din diverse situaţii dificile, rezolvând în acelaşi timp o serie de mistere.

Analistul politic Robert Kelly a publicat pe Twitter săptămâna trecută un mesaj în care a spus că personajul lui pare ”adecvat de stupid” în noul serial animat.

Show-ul TV a fost creat de un cuplu din New York, Lauren Martin şi Jarryd Mandy, care au luat decizia de a realiza acest proiect după ce au vizionat videoclipul viral ”de câteva sute de ori”.

În luna martie, în timp ce Robert Kelly, profesor de Ştiinţe Politice la Universitatea Pusan National din Coreea de Sud, aflat în biroul din locuinţa sa, vorbea despre această ţară într-un interviu transmis live de BBC, unul dintre copiii lui, în vârstă de aproximativ doi ani, a intrat jovial în încăpere şi s-a apropiat de el.

Analistul şi-a păstrat o mină serioasă şi a încercat să îndepărteze copilul fără să îl privească.

La câteva secunde, a apărut în încăpere şi un bebeluş într-un premergător, urmat de o tânără grăbită să scoată ambii copii din cadru.

Robert Kelly a dezvăluit ulterior pentru The Wall Street Journal că fiica sa, în vârstă de patru ani, era jovială atunci când i-a întrerupt interviul pentru că tocmai îşi sărbătorise ziua de naştere la grădiniţă.