Copil de 7 ani bătut crunt de concubina tatălui său. Băiatul a ajuns la spital

Un copil în vârstă de 7 ani din Buzău a ajuns la spital snopit în bătaie de concubina tatăl său. Copilul a fost văzut cu vânătăi de cei de la şcoală, dar a fost trimis acasă la cea care l-a bătut. Abia a doua zi au fost anunţate autorităţile, iar băiatul a fost dus la spital pentru investigaţii.

22 mart. 2018, 07:00
Copil de 7 ani bătut crunt de concubina tatălui său. Băiatul a ajuns la spital

Copilul se afla în grija concubinei tatălui său deoarece acesta este plecat la muncă în străinătate. Deşi responsabilii şcolii au văzut încă de luni că elevul era bătut, au considerat că trebuie să-i mai dea o şansă concubinei violente. Mai mult psihologul şi directoarea au consiliat-o pe femeie, dar nu au anunţat autorităţile.

Femeia a fost chemată la şcoală şi a promis în faţa directoarei că nu-l va mai bate pe copil. Apoi a luat băiatul acasă. Despre incident a fost anunţat şi tatăl. Acesta a promis că va sta de vorba cu profesorii când va avea credit la telefon. Între timp, copilul a fost preluat de medici şi dus la spital pentru investigaţii.

Băiatul le-a spus medicilor că a fost bătut cu o coadă de mătură. După ce va ieşi din spital, el va fi dat în plasament de urgenţă, până când se va putea discuta cu tatăl.

Citeşte şi Copil de clasa I, bătut cu parul de învăţător pentru că „s-a bâţâit” la repetiţia pentru serbarea de 8 Martie