Copilul de 8 ani, pentru care nu a fost disponibilă nicio ambulanţă după ce a fost rănit grav într-un accident, a murit în spital

Familia lui Viorel, copilul de opt ani, rănit în accidentul de la Bolovani, județul Dâmbovița, de pe 27 august, a primit o veste cutremurătoare. Medicii de la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală au anunțat că băiatul a murit.

07 sept. 2018, 13:54
Copilul de 8 ani, pentru care nu a fost disponibilă nicio ambulanţă după ce a fost rănit grav într-un accident, a murit în spital

Viorel era atunci în mașină cu fratele și cu surorile sale. Fratele mai mare, care era la volan, a pierdut controlul mașinii și s-a răsturnat în șanț. Cel mai grav rănit a fost Viorel. El a fost dus de un tânăr la spitalul din Titu, după ce dispecerul de la 112 a anunțat că nu are disponibilă nicio ambulanță care să-l salveze.

„Duceți-l dumneavoastră la spital, noi nu avem nicio ambulanță disponibilă!”, a fost răspunsul operatoarei.

Tânărul a rămas fără cuvinte și a fost nevoit să continue drumul spre spital. În cele din urmă, au ajuns la Titu, unde micuțul a fost preluat de medici, însă aceștia nu i-au dat prea multe șanse de supraviețuire şi l-au transferat la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală.

Caz halucinat la Dâmboviţa: un copil în comă, refuzat de Ambulanţă după un accident rutier. DSU face verificări UPDATE