Corul Armatei Roşii se întoarce în România. Va da spectacole la Bucureşti, Constanţa şi Iaşi

Marele Cor al Armatei Roşii va susţine în zilele de 17, 18 şi 19 noiembrie spectacolul “The Great Revival”, la Bucureşti, Iaşi şi Constanţa, un concert emoţionant închinat memoriei membrilor Ansamblului Alexandrov care au pierit în accidentul aviatic de anul trecut.

13 nov. 2017, 07:11
Corul Armatei Roşii se întoarce în România. Va da spectacole la Bucureşti, Constanţa şi Iaşi

Aproape 7.000 de spectatori vor asista la concertele din Bucureşti (17 noiembrie), Iaşi (două spectacole, pe 18 noiembrie) şi Constanţa (19 noiembrie).

Turneul este organizat de Asociaţia Culturală Mall 4 Art, în colaborare cu Camera de Cooperare Economică şi Culturală Româno-Rusă, sub egida Ambasadei Federaţiei Ruse în România.

„Ochi Cernye”, „Kalinka”, „Smuglyanka”, „Katyusha” şi alte piese celebre din repertoriul rusesc al Ansamblului vor răsuna într-un spectacol impresionant, care va aduce pe scenă 120 de staruri în uniformă, dansuri autentice şi o garderobă impresionantă.

În ultimii 30 de ani de activitate, Ansamblul Alexandrov a oferit peste 7.000 de reprezentaţii, în mai multe limbi, în faţa a peste 20 de milioane de spectatori entuziaşti.

Corul are aproape 90 ani de existenţă, timp în care şi-a câştigat notorietatea pe plan internaţional.