Coşmar pentru mama Denisei Manelista la pomana de 40 de zile a artistei. Ce s-a întâmplat FOTO

Geta Dovleac, mama Denisei Răducu, trece prin momente mai mult decât dificile în această perioadă. Și, cum zilele trecute a fost pomenirea de 40 de zile a fiicei sale, mama artistei a avut parte de un adevărat coșmar.

05 sept. 2017, 07:39

După ce a reușit să îngroape securea războiului cu tatăl fiicei sale, Geta a făcut în așa fel încât să arate ca sunt o familie unită, scrie spynews.ro. Așa că, după ce, de dimineață l-a ajutat pe Emilian, fostul ei soț să rezolve treburile pentru pomană, Geta Dovleac a stat puțin în curtea casei tatălui Denisei. A mâncat, așa cum se și obișnuiește, din pomana făcută artistei, iar apoi a preferat să plece direct spre cimitir, spre locul în care se odihnește, întru cele veșnice, Denisa. Iar acolo, durerea unei mame care și-a pierdut fiica a ieșit la iveală, sărmana femeie plângându-și pierderea fără să mai țină seama de cei din jur, presărând flori pe mormântul Denisei.

Citeşte şi Tatăl Denisei Răducu, primele declaraţii despre DRAMA prin care trece. Ce se întâmplă acum cu el şi cu mama artistei

„Nu o voi mai vedea niciodată, m-a lăsat aici, singură, să o plâng. Cine îmi va mai lumina mie, zi de zi, viața, cine mă va face să râd, cine mă va face să mă simt mândră că am adus pe lume o asemenea minune? M-a lăsat aici, să sufăr, să mă gândesc în fiecare clipă la ea. Dar, viața e mai crudă decât credeam, iar uneori căile Domnului nu pot fi înțelese”, spune, plângând, mama vedetei.

Denisa Răducu a murit după o lungă agonie

Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. Mai mult, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a încercat și un tratament complementar, naturist, dar, din păcate, nici acesta nu a salvat-o. „Rugați-vă pentru mine”, a transmis Denisa acum ceva vreme.

Citeşte şi Denisa Manelista se răsuceşte în mormânt. De la ce a început scandalul dintre mama ei şi iubitul artistei

Denisa Răducu a murit, pe 23 iulie, acasă la ea, vegheată de rudele ei, la doar 27 de ani, îndurerând lumea muzicii.