COŞMAR pentru o artistă celebră de la noi. E la un pas să ORBEASCĂ. „Sunt disperată, nici să plâng nu mai pot”

Una dintre solistele care s-a făcut remarcată în showbiz-ul românesc nu doar prin voce, ci şi prin prezenţa scenică extrem de senzuală a trecut, de curând, prin momente cumplite. Mai exact, vedeta a ajuns de urgentă la spital și riscă să îşi piardă vederea.

27 sept. 2016, 14:01

„Sunt disperată, nici să plâng nu mai pot, am avut nişte zile de coşmar. Mi-am rănit corneea de la lentilele de contact şi am fost nevoită să merg de urgenţă la spital, unde medicii au depistat că am infiltraţii în cornee. Şi cum este o problemă destul de gravă a trebuit să mă prezint zilnic la spital. Acum risc să orbesc”, a spus frumoasa Roxana Dobriţoiu, potrivit spynews.ro.

Citeşte şi Tortura, videoclipul lui Pepe, INTERZIS SUB 18 ANI. Scene XXX cu Roxana Vancea VIDEO

Cum nepoata lui Adi de la Vâlcea vrea să își respecte contractele, cu toate că avea mari probleme de sănătate a urcat pe scenă. „Mi-a fost foarte greu zilele astea pentru că a trebuit să îmi onorez evenimentele chiar dacă nu puteam să îmi ţin ochiul deschis. Am făcut tot ce-i omeneşte posibil să îmi respect programul. Iniţial am vrut să urc pe scenă purtând ochelari de soare, dar când am văzut ce lume este prezentă m-am panicat şi mi-am scos imediat pansamentul, de la adrenalină nu am simţit nimic”, a mai povestit artista.

Citeşte şi Florin Salam a plecat de acasă. Nu mai locuieşte cu Roxana Dobre

Tânăra Roxana Dobriţoiu este cunoscută în lumea muzicii de petrecere, întrucât, pe lângă faptul că este nepoata lui Adi de la Vâlcea, este şi cântăreaţă.