Cosmin Contra: „2019 e cel mai important an al carierei mele de antrenor. Vreau la EURO”

Selecționerul Cosmin Contra a acordat la început de an un interviu pentru FRF TV în care a vorbit despre planurile sale și ale staff-ului pentru perioada următoare, despre transferurile internaționalilor români în mercato de iarnă, dar și despre posibilitatea convocării în viitoarele preliminarii a unor jucători care nu au mai făcut până acum parte din angrenajul echipei naționale.

10 ian. 2019, 13:33
Cosmin Contra: „2019 e cel mai important an al carierei mele de antrenor. Vreau la EURO”

"E clar că la echipa naţională responsabilitatea e mult mai mare. 2019 este un an foarte important în cariera lui Cosmin Contra. Mi-aş dori din toată inima să pot califica echipa naţională la Campionatul European. Voi face tot ce depinde de mine, voi munci cât pot eu de mult ca acest obiectiv să se îndeplinească. Sper să avem şi puţin noroc", a mai spus Contra. 

"Sâmbătă, com pleca în Turcia, eu cu Jerry Gane şi cu Mihalcea. Acolo vom urmări antrenamente şi jocuri amicale ale tuturor echipelor care sunt în pregătirea în Turcia... şi sunt majoritatea. În Spania îl avem pe Javi Reyes, care va sta pe toată durata cantonamentului celor de la Steaua. În februarie vom încerca să mergem şi în străinătate, să-i vedem pe fotbaliştii care joacă acolo", a declarat Cosmin Contra, în interviul pentru FRF TV.

Mai jos, interviul integral:

 

„E clar că la echipa naţională responsabilitatea e mult mai mare. 2019 este un an foarte important în cariera lui Cosmin Contra. Mi-aş dori din toată inima să pot califica echipa naţională la Campionatul European. Voi face tot ce depinde de mine, voi munci cât pot eu de mult ca acest obiectiv să se îndeplinească. Sper să avem şi puţin noroc”, a mai spus Contra. 

Sâmbătă, com pleca în Turcia, eu cu Jerry Gane şi cu Mihalcea. Acolo vom urmări antrenamente şi jocuri amicale ale tuturor echipelor care sunt în pregătirea în Turcia… şi sunt majoritatea. În Spania îl avem pe Javi Reyes, care va sta pe toată durata cantonamentului celor de la Steaua. În februarie vom încerca să mergem şi în străinătate, să-i vedem pe fotbaliştii care joacă acolo„, a declarat Cosmin Contra, în interviul pentru FRF TV.

Mai jos, interviul integral: