COSTA RICA – SERBIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR: 0-1 Meci de foc în grupa Braziliei UPDATE

Serbia, adversara României în Liga Naţiunilor, a învins, duminică, la Samara, reprezentativa din Costa Rica, cu scorul de 1-0 (0-0), în etapa I a Grupei E a Cupei Mondiale.

17 iun. 2018, 07:10
COSTA RICA – SERBIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR: 0-1 Meci de foc în grupa Braziliei UPDATE

COSTA RICA - SERBIA 0-1. În mintul 56, Kolarov a marcat dintr-o lovitură liberă de la 20-23 de metri, uşor lateral dreapta, de poarta lui Navas.

În prelungiri, arbitrul de centru Malang Diedhiou a apelat la VAR, după un gest nesportiv al lui Prijovici, care l-a lovit peste faţă pe Acosta. După ce a urmărit reluările, centralul senegalez a decis să-i acorde sârbului numai cartonaşul galben. 

 

Min. 90: COSTA RICA - SERBIA 0-1 

Min. 57: COSTA RICA - SERBIA 0-1, gol Kolarov

Min. 45: COSTA RICA - SERBIA 0-0 la pauză

Min. 27: Milinkovic-Savic, cea mai mare ocazie a meciului, şutează slab, singur cu portarul

Min 13: OCAZIE COSTA RICA, urmată în secundele următoare de una a Serbie, meci frumos la CM 2018.

Min 3: OCAZIE COSTA RICA! Giancarlo Gonzalez, rămas în careul sârbilor după un corner, a finalizat, cu capul, o centrare a lui Oscard Duarte. Mingea a fost însă pe direcția lui Stojkovic, care a reținut


Echipele de start:

Costa Rica: Navas - Gamboa, Acosta, Gonzalez, Duarte, Calvo - Venegas, Guzman, Borges, Ruiz - Urena. Selecţioner: Oscar Ramirez.

ÂRezerve: Pemberton, Moreira - Azofeifa, Bolanos, J. Campbell, Colindres, Gutierez, Oviedo, Smith, Tejeda, Wallace, Taston.

Serbia: Stojkovic - Ivanovic, Milenkovic, Toisc, Kolarov - Matic, Milivojevic - Tadic, Milinkovic-Savic, Ljajic - Mitrovic. Selecţioner: Mladen Krstajic.


Rezerve: Dimitrovic, Rajkovic - Grujic, Jovic, Kostic, Prijovic, Radonjic, Rodic, Rukavina, Spajic, Veljkovic, Zivkovic.

Costa Rica:
Navas - Gamboa, Gonzalez, Acosta, Duarte, Oviedo - Ruiz, Borges, Guzman, Bolanos - Urena
Selecționer: Oscar Ramirez

Serbia:
Stojkovic - Ivanovic, Milenkovic, Tosic, Kolarov - Matic, Milinkovc Savic - Tadic, Ljajic, Kostic - Mitrovic
Selecționer: Mladen Krstajic

Programul meciurilor de duminică 17 iunie
15,00 (ora României) Costa Rica - Serbia, la Samara (Samara Arena), în Grupa E
18,00 (ora României) Germania - Mexic, la Moscova (stadionul Lujniki), în Grupa F
21,00 (ora României) Brazilia - Elveţia, la Rostov pe Don (Rostov Arena), în Grupa E

COSTA RICA - SERBIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR: Naționala lui Mladen Krstajic se bazează însă și pe Aleksandar Mitrovic, care e în formă maximă. Atacantul de 23 de ani a marcat 14 goluri în ultimele 18 meciuri pentru Serbia, iar pentru Fulham a înscris de 12 ori în 20 de jocuri oficiale în returul sezonului recent încheiat, când a fost împrumutat de la Newcastle.

Serbia a ratat prezența la precedentele două ediții ale Cupei Mondiale, însă acum vor să se revanșeze în fața fanilor.

"Nu am jucat bine în ultimii opt ani, timp în care am ratat turnee majore, precum Euro și Cupa Mondială. Din acest motiv oamenii au încetat să mai creadă în echipa națională. Însă acum simt că sentimentele fanilor sârbi se vor întoarce", a spus mijlocașul Marko Grujic.

COSTA RICA - SERBIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR: De cealaltă parte, Costa Rica e în fața unei noi provocări, aceea de a egala performanța de la ediția trecută, unde a ajuns în sferturi, primind doar două goluri în ultimele cinci meciuri și învingând Italia și Uruguay, pentru ca apoi să se oprească în sferturi, acolo unde au pierdut la penalty-uri cu Olanda.

La costaricani, vedeta echipei e portarul lui Real Madrid, Keylor Navas, care e și căpitan.

Mitrovic și Ljajic s-au recuperat după accidentări minore și sunt apți de joc pentru naționala Serbiei. În schimb, din tabăra costaricanilor va lipsi Ronald Matarrita, care a suferit o accidentare la o coapsă, fiind înlocuit cu Kenner Gutierrez.

Costa Rica se află la a cincea Cupă Mondială din istorie. De două ori a ajuns în fazele eliminatorii, în 1990 și în 2014.

COSTA RICA - SERBIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR: Interesant este că echipa lui Oscar Ramirez a câștigat meciul de deschidere de 3 ori din 4 participări. Singura excepție a fost în 2006, când a pierdut cu Germania, 2-4. De cealaltă parte, sârbii au pierdut ultimele două jocuri de deschidere cu 0-1. Serbia, care a "moștenit" palmaresul de pe vemea când naționala se numea "Serbia și Muntenegru", e la a 12-a participare la o Cupă Mondială, însă de când a devenit stat independent, se află la a doua participare, după cea din 2010.

În ultimul meci amical, Costa Rica a pierdut cu Belgia, 1-4. Aceasta va fi prima întâlnire directă între cele două selecționate.

Campionatul Mondial de Fotbal Rusia 2018! Prima ediție a Cupei Mondiale s-a desfășurat în 1930, în Uruguay, fiind câștigată de țara gazdă, după o finală cu Argentina, scor 4-2. Cele 20 de ediții ale Cupei Mondiale desfășurate în perioada 1930-2014 au fost câștigate de 8 naționale:

  • Brazilia - 5 titluri (1958, 1962, 1970, 1994, 2002)
  • Germania - 4 titluri (1934, 1938, 1982, 2006)
  • Italia - 4 titluri (1954, 1974, 1990, 2014)
  • Argentina - 2 titluri (1978, 1986)
  • Uruguay - 2 titluri (1930, 1950)
  • Franța - un titlu (1998)
  • Anglia - un titlu (1966)
  • Spania - un titlu (2010)

Campionatul Mondial de Fotbal Rusia 2018! La turneul final vor fi prezenți cei mai buni jucători ai planetei: Messi (Argentina), Cristiano Ronaldo (Portugalia) și Neymar (Brazilia). Din păcate pentru frumusețea fotbalului și pentru valoarea competiției, avem și o serie de absențe de marcă. Italia, Olanda sau Chile au ratat calificarea la turneul final.

Cum arată un prim ”11” al jucătorilor pe care nu îi vom vedea jucând în Rusia: Gianluigi Buffon (Italia) - Van Dijk (Olanda/Southampton), Toprak (Turcia/Borussia Dortmund), Alaba (Austria/Bayern Munchen) - Robben (Olanda/Bayern Munchen), Vidal (Chile/Bayern Munchen), Hamsik (Napoli/Slovacia), Ramsey (Ţara Galilor/Arsenal), Bale (Ţara Galilor/Real Madrid) - Alexis Sanchez (Chile/Arsenal) Aubameyang (Gabon/Borussia Dortmund).

Campionatul Mondial de Fotbal Rusia 2018! Un amănunt interesant de statistică legate de Campionatului Mondial ne spune că, din 1982 până în 2014, fiecare finală a dat cel puțin un jucător de la Inter Milano: 82" Bergomi, Oriali, Altobelli '86: Rummenigge '90: Brehme, Matthaus, Klinsmann '94: Berti '98: Ronaldo, Djorkaeff '02: Ronaldo '06: Materazzi '10: Sneijder '14: Palacio.

Campionatul Mondial de Fotbal Rusia 2018!  Mingea oficială a Mondialului din Rusia este Telstar 18, având acelaşi nume cu cea folosită la ediţia din 1970, la care a fost prezentă şi naţionala României.

COSTA RICA - SERBIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR:  Serbia, viitoarea adversară a României în Liga Naţiunilor, şi Costa Rica se vor înfrunta, duminică, la Samara (ora 15,00), în Grupa E a Cupei Mondiale de fotbal din Rusia, iar orice pas greşit este sinonim cu eliminarea după faza grupelor.  


COSTA RICA - SERBIA LIVE STREAM. Serbia revine la Cupa Mondială după opt ani, în timp ce Costa Rica a realizat cea mai mare performanţă a sa la ediţia trecută, în Brazilia, atingerea sferturilor de finală. Costaricanii au primit atunci doar două goluri în cinci meciuri, învingând Italia şi Uruguayul şi câştigând grupa în care s-a mai aflat Anglia. ''Los Ticos'' au fost eliminaţi atunci de Olanda, la loviturile de departajare. 

COSTA RICA - SERBIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR: Costa Rica preferă o apărare supraaglomerată, adesea cu cinci în linie, dar şi ceilalţi jucători îşi asumă responsabilităţi defensive când este momentul. 

COSTA RICA - SERBIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR: Serbia este o echipă cu profil ofensiv, lucru demonstrat şi de victoria obţinută într-un meci recent de pregătire, 5-1 cu Bolivia, în care atacantul Aleksandar Mitrovic a reuşit un hat-trick. Acesta şi mijlocaşul ofensiv Adem Ljajic s-au recuperat după uşoare accidentări şi s-au antrenat cu restul lotului începând de miercuri. 

COSTA RICA - SERBIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR: Selecţionerul Krstajic are opţiuni bune la mijloc şi în atac, iar defensiva să sprijină pe ''veteranii'' Branislav Ivanovic, care poate deveni cel mai selecţionat jucător sârb dacă va juca (a 104-a selecţie), şi Aleksandar Kolarov. În centrul apărării va fi tânărul Nikola Milenkovic (20 ani), considerat ''noul Nemanja Vidic''. 

COSTA RICA - SERBIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR: Serbia a marcat în fiecare meci din calificări şi a avut o medie de două goluri pe partidă. 

COSTA RICA - SERBIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR: Brazilia este marea favorită a grupei, din care mai face parte şi Elveţia, astfel că se anunţă o luptă acerbă pentru locul al doilea. 

COSTA RICA - SERBIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR:  Serbia şi Costa Rica se vor înfrunta pentru prima oară. 

COSTA RICA – SERBIA 0-1. În mintul 56, Kolarov a marcat dintr-o lovitură liberă de la 20-23 de metri, uşor lateral dreapta, de poarta lui Navas.

În prelungiri, arbitrul de centru Malang Diedhiou a apelat la VAR, după un gest nesportiv al lui Prijovici, care l-a lovit peste faţă pe Acosta. După ce a urmărit reluările, centralul senegalez a decis să-i acorde sârbului numai cartonaşul galben. 

 

Min. 90: COSTA RICA – SERBIA 0-1 

Min. 57: COSTA RICA – SERBIA 0-1, gol Kolarov

Min. 45: COSTA RICA – SERBIA 0-0 la pauză

Min. 27: Milinkovic-Savic, cea mai mare ocazie a meciului, şutează slab, singur cu portarul

Min 13: OCAZIE COSTA RICA, urmată în secundele următoare de una a Serbie, meci frumos la CM 2018.

Min 3: OCAZIE COSTA RICA! Giancarlo Gonzalez, rămas în careul sârbilor după un corner, a finalizat, cu capul, o centrare a lui Oscard Duarte. Mingea a fost însă pe direcția lui Stojkovic, care a reținut


Echipele de start:

Costa Rica: Navas – Gamboa, Acosta, Gonzalez, Duarte, Calvo – Venegas, Guzman, Borges, Ruiz – Urena. Selecţioner: Oscar Ramirez.

ÂRezerve: Pemberton, Moreira – Azofeifa, Bolanos, J. Campbell, Colindres, Gutierez, Oviedo, Smith, Tejeda, Wallace, Taston.

Serbia: Stojkovic – Ivanovic, Milenkovic, Toisc, Kolarov – Matic, Milivojevic – Tadic, Milinkovic-Savic, Ljajic – Mitrovic. Selecţioner: Mladen Krstajic.

Rezerve: Dimitrovic, Rajkovic – Grujic, Jovic, Kostic, Prijovic, Radonjic, Rodic, Rukavina, Spajic, Veljkovic, Zivkovic.

Costa Rica:
Navas – Gamboa, Gonzalez, Acosta, Duarte, Oviedo – Ruiz, Borges, Guzman, Bolanos – Urena
Selecționer: Oscar Ramirez

Serbia:
Stojkovic – Ivanovic, Milenkovic, Tosic, Kolarov – Matic, Milinkovc Savic – Tadic, Ljajic, Kostic – Mitrovic
Selecționer: Mladen Krstajic

Programul meciurilor de duminică 17 iunie
15,00 (ora României) Costa Rica – Serbia, la Samara (Samara Arena), în Grupa E
18,00 (ora României) Germania – Mexic, la Moscova (stadionul Lujniki), în Grupa F
21,00 (ora României) Brazilia – Elveţia, la Rostov pe Don (Rostov Arena), în Grupa E

COSTA RICA – SERBIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR: Naționala lui Mladen Krstajic se bazează însă și pe Aleksandar Mitrovic, care e în formă maximă. Atacantul de 23 de ani a marcat 14 goluri în ultimele 18 meciuri pentru Serbia, iar pentru Fulham a înscris de 12 ori în 20 de jocuri oficiale în returul sezonului recent încheiat, când a fost împrumutat de la Newcastle.

Serbia a ratat prezența la precedentele două ediții ale Cupei Mondiale, însă acum vor să se revanșeze în fața fanilor.

„Nu am jucat bine în ultimii opt ani, timp în care am ratat turnee majore, precum Euro și Cupa Mondială. Din acest motiv oamenii au încetat să mai creadă în echipa națională. Însă acum simt că sentimentele fanilor sârbi se vor întoarce”, a spus mijlocașul Marko Grujic.

COSTA RICA – SERBIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR: De cealaltă parte, Costa Rica e în fața unei noi provocări, aceea de a egala performanța de la ediția trecută, unde a ajuns în sferturi, primind doar două goluri în ultimele cinci meciuri și învingând Italia și Uruguay, pentru ca apoi să se oprească în sferturi, acolo unde au pierdut la penalty-uri cu Olanda.

La costaricani, vedeta echipei e portarul lui Real Madrid, Keylor Navas, care e și căpitan.

Mitrovic și Ljajic s-au recuperat după accidentări minore și sunt apți de joc pentru naționala Serbiei. În schimb, din tabăra costaricanilor va lipsi Ronald Matarrita, care a suferit o accidentare la o coapsă, fiind înlocuit cu Kenner Gutierrez.

Costa Rica se află la a cincea Cupă Mondială din istorie. De două ori a ajuns în fazele eliminatorii, în 1990 și în 2014.

COSTA RICA – SERBIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR: Interesant este că echipa lui Oscar Ramirez a câștigat meciul de deschidere de 3 ori din 4 participări. Singura excepție a fost în 2006, când a pierdut cu Germania, 2-4. De cealaltă parte, sârbii au pierdut ultimele două jocuri de deschidere cu 0-1. Serbia, care a „moștenit” palmaresul de pe vemea când naționala se numea „Serbia și Muntenegru”, e la a 12-a participare la o Cupă Mondială, însă de când a devenit stat independent, se află la a doua participare, după cea din 2010.

În ultimul meci amical, Costa Rica a pierdut cu Belgia, 1-4. Aceasta va fi prima întâlnire directă între cele două selecționate.

Campionatul Mondial de Fotbal Rusia 2018! Prima ediție a Cupei Mondiale s-a desfășurat în 1930, în Uruguay, fiind câștigată de țara gazdă, după o finală cu Argentina, scor 4-2. Cele 20 de ediții ale Cupei Mondiale desfășurate în perioada 1930-2014 au fost câștigate de 8 naționale:

  • Brazilia – 5 titluri (1958, 1962, 1970, 1994, 2002)
  • Germania – 4 titluri (1934, 1938, 1982, 2006)
  • Italia – 4 titluri (1954, 1974, 1990, 2014)
  • Argentina – 2 titluri (1978, 1986)
  • Uruguay – 2 titluri (1930, 1950)
  • Franța – un titlu (1998)
  • Anglia – un titlu (1966)
  • Spania – un titlu (2010)

Campionatul Mondial de Fotbal Rusia 2018! La turneul final vor fi prezenți cei mai buni jucători ai planetei: Messi (Argentina), Cristiano Ronaldo (Portugalia) și Neymar (Brazilia). Din păcate pentru frumusețea fotbalului și pentru valoarea competiției, avem și o serie de absențe de marcă. Italia, Olanda sau Chile au ratat calificarea la turneul final.

Cum arată un prim ”11” al jucătorilor pe care nu îi vom vedea jucând în Rusia: Gianluigi Buffon (Italia) – Van Dijk (Olanda/Southampton), Toprak (Turcia/Borussia Dortmund), Alaba (Austria/Bayern Munchen) – Robben (Olanda/Bayern Munchen), Vidal (Chile/Bayern Munchen), Hamsik (Napoli/Slovacia), Ramsey (Ţara Galilor/Arsenal), Bale (Ţara Galilor/Real Madrid) – Alexis Sanchez (Chile/Arsenal) Aubameyang (Gabon/Borussia Dortmund).

Campionatul Mondial de Fotbal Rusia 2018! Un amănunt interesant de statistică legate de Campionatului Mondial ne spune că, din 1982 până în 2014, fiecare finală a dat cel puțin un jucător de la Inter Milano: 82″ Bergomi, Oriali, Altobelli ’86: Rummenigge ’90: Brehme, Matthaus, Klinsmann ’94: Berti ’98: Ronaldo, Djorkaeff ’02: Ronaldo ’06: Materazzi ’10: Sneijder ’14: Palacio.

Campionatul Mondial de Fotbal Rusia 2018!  Mingea oficială a Mondialului din Rusia este Telstar 18, având acelaşi nume cu cea folosită la ediţia din 1970, la care a fost prezentă şi naţionala României.

COSTA RICA – SERBIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR:  Serbia, viitoarea adversară a României în Liga Naţiunilor, şi Costa Rica se vor înfrunta, duminică, la Samara (ora 15,00), în Grupa E a Cupei Mondiale de fotbal din Rusia, iar orice pas greşit este sinonim cu eliminarea după faza grupelor.  

COSTA RICA – SERBIA LIVE STREAM. Serbia revine la Cupa Mondială după opt ani, în timp ce Costa Rica a realizat cea mai mare performanţă a sa la ediţia trecută, în Brazilia, atingerea sferturilor de finală. Costaricanii au primit atunci doar două goluri în cinci meciuri, învingând Italia şi Uruguayul şi câştigând grupa în care s-a mai aflat Anglia. ”Los Ticos” au fost eliminaţi atunci de Olanda, la loviturile de departajare. 

COSTA RICA – SERBIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR: Costa Rica preferă o apărare supraaglomerată, adesea cu cinci în linie, dar şi ceilalţi jucători îşi asumă responsabilităţi defensive când este momentul. 

COSTA RICA – SERBIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR: Serbia este o echipă cu profil ofensiv, lucru demonstrat şi de victoria obţinută într-un meci recent de pregătire, 5-1 cu Bolivia, în care atacantul Aleksandar Mitrovic a reuşit un hat-trick. Acesta şi mijlocaşul ofensiv Adem Ljajic s-au recuperat după uşoare accidentări şi s-au antrenat cu restul lotului începând de miercuri. 

COSTA RICA – SERBIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR: Selecţionerul Krstajic are opţiuni bune la mijloc şi în atac, iar defensiva să sprijină pe ”veteranii” Branislav Ivanovic, care poate deveni cel mai selecţionat jucător sârb dacă va juca (a 104-a selecţie), şi Aleksandar Kolarov. În centrul apărării va fi tânărul Nikola Milenkovic (20 ani), considerat ”noul Nemanja Vidic”. 

COSTA RICA – SERBIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR: Serbia a marcat în fiecare meci din calificări şi a avut o medie de două goluri pe partidă. 

COSTA RICA – SERBIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR: Brazilia este marea favorită a grupei, din care mai face parte şi Elveţia, astfel că se anunţă o luptă acerbă pentru locul al doilea. 

COSTA RICA – SERBIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR:  Serbia şi Costa Rica se vor înfrunta pentru prima oară.