Costel Gâlcă, îngropat de Arlauskis. Românul va fi dat afară de la Espanyol

Espanyol Barcelona a pierdut cu scorul de 0-5 acasă, meciul cu Real Sociedad, iar presa spaniolă scrie despre înlocuirea iminentă a antrenorului Costel Gâlcă, în cursul zilei de marţi.

09 feb. 2016, 06:23
Costel Gâlcă, îngropat de Arlauskis. Românul va fi dat afară de la Espanyol

Espanyol Barcelona încasat 11 goluri în ultimele două etape din La Liga, fără să marcheze vreunul şi a ajuns pe locul 17 în clasament, la doar un punct de poziţiile retrogradabile. În ambele meciuri, poarta catalanilor a fost apărată de Giedrus Arlausikis, pe care Costel Gâlcă l-a adus în această iarnă, de la Watford. De altfel, la pauza meciului cu Sociedad, Gâlcă l-a înlocuit pe Arlauskis, care încasase deja opt goluri în numai 98 de minute jucate în tricoul lui Espanyol.

Umilinţa de luni seara, din partida jucată acasă, cu Real Sociedad, i-a determinat pe şefii lui Espanyol să ia legătură cu alţi tehnicieni care să-l înlocuiască pe Gâlcă, cel mai probabil acesta urmând să fie Joaquin Caparros, care a antrenat-o ultima oară pe Granada. Alte variante vehiculate de presa catalană sunt Manolo Jiménez şi Martín Lasarte.

Costel Gâlcă a fost numit pe 14 decembrie în funcţia de antrenor al lui Espanyol Barcelona, iar cu el pe banca tehnică echipa a obţinut doar două victorii, în 11 partide oficiale.