Costel Gâlcă KO. Espanyol, 0-5 acasă cu Real Sociedad

Costel Gâlcă este ca şi demis de la Espanyol, după 0-5 acasă cu Real Sociedad, luni, în etapa a 23-a din La Liga. În ultimele două meciuri, Espanyol a înacasat 11 goluri şi a marcat deloc! Echipa a căzut pe locul 17 din 20, cu doar un punct peste linia retrogradării.

08 feb. 2016, 21:29
Costel Gâlcă KO. Espanyol, 0-5 acasă cu Real Sociedad

Espanyol, echipa pregătită de Costel Gâlcă, a fost umilită pe propriul teren de Real Sociedad, una dintre echipele cu care se luptă pentru evitarea retrogradării, scor 0-5.

ESPANYOL – REAL SOCIEDAD 0-5

Jonathas ‘5, ’90, Carlos Vela ‘8, ‘Oiazarbal ’52, Diego Reyes ’55

Vezi VIDEO cu golurile partidei

Gâlcă a mizat și în acest meci pe serviciile portarului Giedrius Arlauskis. Lituanianul însă a primit gol încă de la prima fază importantă a oaspeților, în minutul 5. Trei minute mai târziu, bascii au marcat din nou, de această dată a fost de vină și Arlauskis. Gâlcă n-a mai suportat să-l vadă pe Arlauskis cum primește gol după gol, fiind la 8 goluri primite în ultimele trei reprize (6 a luat doar cu Real Madrid) și l-a înlocuit la pauză cu Pau Lopez, care a încasat trei goluri. Ssuporterii lui Espanyol au scos batistele albe şi au cerut demisia lui Costel Gâlcă.