Credinţe puternice care te vor elibera de negativitate

La fel cum întreaga cantitate de apă dintr-un ocean nu poate scufunda o navă dacă nu pătrunde în ea, toata negativitatea din lume nu este de ajuns să te pună la pământ dacă nu-ţi intră în cap.

27 sept. 2016, 20:03
Credinţe puternice care te vor elibera de negativitate

Nu este usor sa ramai pozitiv cand esti inconjurat de negativitate, insa nu uita ca tu detii controlul asupra a ceea ce alegi sa crezi. Prin adoptarea unor credinte puternice, care sustin pozitivitatea esti aparat de orice forma de negativitate cu care te-ai putea confrunta. Iata cateva credinte care te poti ajuta sa spargi capcana negativitatii.

Indiferent de ce spun ceilalti oameni despre mine este problema lor nu a mea

Nu te lasa influentat de negativitatea celorlalti oameni. Oamenii negativi se comporta urat cu toti oamenii cu care interactioneaza nu doar cu tine. Ceea ce spun sau fac ei sunt proiectiile propriilor lor realitati. Chiar si atunci cand cineva te insulta pe tine, in mod direct, adesea nu are nimic de-a face cu tine. Ceea ce spun sau fac ceilalti precum si opiniile lor sunt bazate in totalitate pe autoreflexie.

Sunt liber sa fiu eu insumi

Mai tii minte cine erai inainte ca societatea sa-ti spuna cine ar trebui sa fii? Vei fi fericit doar in momentul in care incetezi sa te mai compari cu ceilalti si cu ce doresc ei. Nu mai trai dupa opiniile altora.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.