Crimă înfiorătoare în Botoşani. Un bărbat şi-a înjuhghiat fetiţa de 5 ani vrând să se răzbune pe soţia care îi scăpase din mână

Scene înfiorătoare în județul Botoșani, unde o fetiță a fost ucisă de propriul tată în localitatea Vânători. Aflat sub influența alcoolului, bărbatul a încercat să-și ucidă și soția, însă a fost oprit de soacra sa. Acum, individul a ajuns în spatele gratiilor.

22 oct. 2017, 07:36
Crimă înfiorătoare în Botoşani. Un bărbat şi-a înjuhghiat fetiţa de 5 ani vrând să se răzbune pe soţia care îi scăpase din mână

Incidentul șocant a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în localitatea Vânători, județul Botoșani, scrie stiri.botosani.ro.

Citeşte şi Un bărbat acuzat că a sechestrat o adolescentă pe care încercat să o violeze, reţinut la Bacău

Între mamă și tatăl fetiței a izbucnit o ceartă cumplită, bărbatul încercând să o înjunghie pe femeie. A intervenit soacra femeii, care a scos-o la timp afară din casă pe nora sa.

În vreme ce cele două femei așteptau în curte ca bărbatul să se liniștească, acesta a văzut fetița care dormea într-un pat. A luat cuțitul și a înjunghiat-o în gât.

Citeşte şi Scene şocante în Caraş Severin. O femeie a fost bătută în stradă, în faţa fetiţei, de un bolnav psihic VIDEO

Când cele două femei au intrat în casă și au văzut grozăvia, au fugit în vecini, au sunat la 112 și au cerut ajutor. Cadrele medicale de pe ambulanță au încercat să o salveze pe micuță, dar totul a fost în zadar.

Bărbatul a fost ridicat, cazul fiind preluat de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani.