CRIMĂ într-un complex rezidenţial din Capitală: O tânără a fost înjunghiată mortal de tatăl ei vitreg VIDEO

Scene de groază într-un complex rezidenţial din Bucureşti. O tânără de 25 de ani a fost înjunghiată mortal, iar prietenul ei a fost rănit grav. Cei doi au fost atacaţi pe holul blocului. Poliţia a prins deja principalul suspect, tatăl vitreg al fetei, potrivit România TV.

13 nov. 2016, 06:31
CRIMĂ într-un complex rezidenţial din Capitală: O tânără a fost înjunghiată mortal de tatăl ei vitreg VIDEO

Scandalul a început de sâmbătă seară: tânăra şi tatăl vitreg s-au certat, poliţiştii au venit şi le-au luat declaraţii. Apoi fata a plecat în oraşl la film. Când a revenit acasă, tatăl vitreg a venit la uşă şi a înjunghiat-o pe ea şi prietenul ei. În acelaşi apartament mai locuieşte o fată, care s-a baricadat în locuinţă, atunci când a văzut răfuiala de pe hol, şi a sunat la 112.

Prietenul tinerei a fost cel care le-a spus medicilor de pe ambulanţă cine i-a înjunghiat. Tânărul susţine că a fost urmărit de către tatăl vitreg al fetei, ba mai mult, i-a tăiat cauciucruile de la maşină, ca să nu poată fugi.

Tatăl vitreg al fetei a fost prins de poliţişti şi dus la audieri, urmând să fie pus sub acuzare pentru omor şi tentativă de omor. La finalul cercetărilor, anchetatorii îl vor duce la locul crimei pentru reconstituire.

Ancheta este făcută de un procuror de la Parchetul Tribunalului Ilfov, care a finalizat duminică dimineaţa cercetările la faţa locului. Printre persoanele audiate la faţa locului este şi colega de apartament a tinerei înjunghiate.

Tânăra ucisă a lăsat în urma ei un copil de şapte ani.