Crimă ŞOCANTĂ la Mogoşoaia. O asistentă medicală a fost UCISĂ chiar în dispensar

O asistentă medicală a fost înjunghiată mortal de soţ, chiar la locul de muncă. Bărbatul a urmărit-o pe femeie până în dispensar şi a înjunghiat-o de mai multe ori. Cei doi erau despărţiţi de doi ani.

RomaniaTV.net
17 sept. 2014, 20:28
Crimă ŞOCANTĂ la Mogoşoaia. O asistentă medicală a fost UCISĂ chiar în dispensar

Scene zguduitoare au avut loc miercuri, în centru comunei Mogoşoaia. Potrivit România TV, o asistentă medicală, în vârstă de 38 de ani, a fost atacată cu bestialitate chiar de soţul său. Femeia a primit mai multe lovituri cu o armă albă şi ulterior a căzut secerată la pământ. La faţa locului a ajuns în grabă un echipaj SMURD, însă medicii nu au mai putut face nimic şi au constatat decesul.

Imediat după comiterea oribilei crime, bărbatul de 40 de ani a pus mâna pe telefon şi i-a trimis fiului de 20 de ani un mesaj prin care îl anunţa că i-a omorât mama. Apoi, bărbatul a fugit, iar poliţiştii îl caută în continuare, inclusiv cu un câine care încearcă să-i ia urma.

Cei doi se despărţiseră în urmă cu doi ani, iar femeia reuşise să obţină un ordin de restricţie împotriva bărbatului, care era destul de violent.