Criminal periculos în libertate. Condamnat la închisoare pe viaţă, a dispărut fără urmă

Un criminal condamnat la închisoare pe viaţă pentru un triplu-asasinat este de negăsit după ce a primit sentinţa. Asasinul a fost eliberat în timpul procesului. După ce s-a dat sentinţa, poliţiştii au mers la domiciliu lui din Iaşi să-l salte, dar nu l-au mai găsit.

03 iun. 2015, 05:37
Criminal periculos în libertate. Condamnat la închisoare pe viaţă, a dispărut fără urmă

Imdiat după ce au primit mandatul de încarcerare, poliţiştii au mers la locuinţa din Iaşi a lui Robert Gârleanu, pentru a-l ridica, însă acesta dispăruse. Totul s-a întâmplat din cauza unei judecătoare de la Curtea de Apel Bucureşti, care a considerat că acest asasin nu reprezintă un pericol social. Tocmai de aceea judecătoarea l-a pus în libertate, deşi în dosar erau probe concrete împotriva sa.

Citeşte şi Elevul care a ucis-o pe amanta tatălui a fost arestat. Detalii despre crima care a îngrozit Oltenia VIDEO

În anul 2000, Robert Gârleanu nu s-a înţeles într-o afacere cu partenerii săi şi i-a împuşcat, îngropându-i după aceea într-o pădure de la marginjea oraşului Iaşi. Timp de opt ani poliţiştii au căutat cadavrele, dar nu le-au găsit. În cele din urmă au aflat unde au fost îngropate şi astfel probele au fost suficiente pentru a-l aresta pe Robert Gărdeanu.

Ulterior, Robert Gârleanu a primit şi o decizie definitivă de condamnare pe viaţă, dar deocamdată nu a putut fi pusă în aplicare, deoarece criminalul este de negăsit.