Crin Antonescu: Nu este dramatic faptul că Iohannis scade în sondaje

Fostul lider liberal Crin Antonescu a declarat la România TV că nu este dramatic faptul că preşedintele Iohannis are o scădere în sondaje.

10 aug. 2016, 19:25
Crin Antonescu: Nu este dramatic faptul că Iohannis scade în sondaje

„Faptul ca preşedintele este legat decisiv de PNL şi are o scadere în sondaje nu e într-un totul dramatic, dar asta cu condiţia ca în perioada următoare să se întâmple lucruri semnificative”, a punctat fostul lider liberal la România TV.

Crin Antonescu a reamintit că nu doreşte să continue activitatea politică. „Nu doresc sa candidez pentru un nou mandat în Parlamentul Romaniei. De altfel, foarte multi dintre dumneavoastra va aratati exasperati ca figuri politice care au tinut prima scena in ultimii 20 de ani nu se retrag, iar cand se gaseste unul sa se retraga va pare ciudat, dubios”.

„Anumiți colegi m-au susținut să continuu, dar decizia mea e categorică și fermă. Se menține și va fi aplicată. Colegii mei, extrem de prietenoși mi-au garantat susținerea pentru continuarea activității politice, dar nu îmi cer sfaturi. Eu nu am conformația unui sfătuitor. Eu am acționat când am fost om politic, dar nu am pretenția și dorința de a fi sfătuitor. O uzură există. Simt eu nevoia de ceva nou. Dacă alţii nu simt nevoia să se retragă eu o simt. Nu am spus că decizia mea a fost luată de ceva public. De doi ani de zile am primit îndemnuri să mă întorc. Sunt măgulit și încântat.”, a spus Antonescu.