Crin Antonescu: Victor Ponta va fi obligat să candideze

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, la România TV, că Victor Ponta va fi obligat de logica politică să candideze la postul de preşedinte al României chiar dacă şi-ar dori să rămână prim-ministru.

02 apr. 2014, 16:55
Crin Antonescu: Victor Ponta va fi obligat să candideze

Crin Antonescu a afirmat că Ponta va fi forţat de propriu partid să-şi asume candidatura pentru Palatul Cotroceni. „Îl cred că ar vrea să rămână prim-ministru, e unul dintre puţinele lucruri în care îl mai cred. E bine să fii prim-ministru: faci morală miniştrilor 10 minute, că unul n-a venit tuns, că altul a vorbit ce nu trebuie. Îi place. Mai face şi un buget…”, a spus Antonescu.

„Este obligat de logica politică să candideze. Cam numai Victor Ponta nu are părerea asta, dar am auzit-o la Liviu Dragnea şi la alţi lideri PSD”, a apreciat liberalul.

Acesta a exclus posibilitatea avansată de Ponta ca PSD să-l susţină pe Călin Popescu-Tăriceanu. „Dacă va fi domnul Tăriceanu, va fi frumos. Frumos-frumos. Ar fi frumos să-l vedem pe domnul Tăriceanu reprezentând oamenii necăjiţi sau să discute cu liderii PSD despre problemele stângii. Că de cele ale dreptei nu mai poate candida”, a spus Antonescu.