Cristi Borcea a petrecut două zile din permisie cu Valentina Pelinel VIDEO

Dezvăluiri exclusive! Cristi Borcea şi-ar fi petrecut mare parte din permisia din puşcărie pentru botezul fetiţei cu Valentina Pelinel. Surse România TV spun că afaceristul a stat doar trei zile cu familia, s-a distrat la botezul la care naş a fost Gigi Becali, apoi ar fi mai petrecut alte două zile în libertate, cu amanta, deşi soţia ştia că s-a întors în spatele gratiilor.

23 oct. 2015, 13:31
Cristi Borcea a petrecut două zile din permisie cu Valentina Pelinel VIDEO

Cristi Borcea s-a lăudat în puşcărie că în zilele de libertate s-a relaxat în braţele Valentinei Pelinel. De atfel, presa tabloidă a scris în nenumărate rânduri că între cei doi ar fi avut loc o idilă după divorţul Valentinei de politicianul Cristian Boureanu. Blonda a infirmat atunci toate zvonurile.

CITEŞTE ŞI Cristi Borcea şi-a botezat fetiţa. Evenimentul a avut loc în cadru restrâns VIDEO

Iubirea cu năbădăi ar fi avut loc în ultimele două zile de permisie, când soţia lui Borcea ştia că el trebuie să se întoarcă la Poarta Albă. Deţinuţii spun că fostul acţionar de la Dinamo a făcut o adevărată pasiune pentru Valentina şi că pe toţi pereţii celulei în care este închis are postere cu ea în ipostaze sexy.

În weekend a fost petrecere mare în familia Borcea, Cristi şi soţia sa, Alina Vidican, şi-au botezat fetiţa, pe Gloria Elena. La eveniment, Cristi Borcea şi soţia lui Alina au chemat doar câţiva prieteni. Când a ajuns la biserică fostul dinamovist era extrem de emoţionat, dar şi fericit, mai scrie presa tabloidă. Naşii micuţei Gloria Elena au fost Gigi Becali şi soţia Luminiţa, cei care i-au şi cununat pe Cristi Borcea şi Alina Vidican.

Alina Borcea a născut la Miami, pe 24 iulie. Este al doilea copil al cuplului, cei doi mai au împreună şi un băieţel de 3 ani.