Cristi Borcea, acuzat că a otrăvit un angajat de la Dinamo. Judecătorii au dat sentinţa

Judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti au dat sentinţa în procesul "Fursecul otrăvit", în care fostul director executiv de la Dinamo, Cristi Borcea, a fost acuzat de un angajat al clubului că a fost otrăvit.

01 mart. 2016, 16:37
Cristi Borcea, acuzat că a otrăvit un angajat de la Dinamo. Judecătorii au dat sentinţa

Cristi Borcea a fost dat în judecată de Gheorghe Limbutu, un fost angajat al clubului Dinamo, care a susținut că s-a otravit cu un fursec în baza de la Săftica la începutul anilor 2000. El i-a cerut acestuia, dar și lui Nicolae Badea, cei care conduceau clubul la acea vreme, despăgubiri în valoare de 150.000 de euro.

Potrivit cancan.ro, Limbutu a susținut în fața judecătorilor de la instanța de fond că s-a îmbolnăvit grav după ce a mâncat fursecuri otrăvite special pentru câini, în baza de la Săftica. Bărbatul le-a spus magistraților că a suferit numeroase operații, și a susținut că face și dializă pentru că nu-i mai funcționează un rinichi.

Mergeam cu mașina clubului spre Săftica. Am descoperit pe bancheta din spate o cutie cu fursecuri. Am gustat și eu de poftă. În acel moment, mi s-a rupt filmul. Mi-a luat vederea! Pe acele prăjituri era pusă otravă ca să omoare câinii„, spunea Limbutu. Judecătorii de la Curtea de Apel bucureşti i-au respins însă cererea.