Cristi Borcea, prima reacţie după ce a aflat că nu va fi eliberat

Cristi Borcea spera sa fie eliberat conditionat, luni, dupa ce a stat trei ani si jumatate in puscarie, dar a fost instiintat de avocati ca va mai ramane dupa gratii, cel putin pana in luna mai a anunlui 2018.

25 oct. 2017, 09:25
Cristi Borcea, prima reacţie după ce a aflat că nu va fi eliberat

Cristi Borcea spera la eliberarea conditionata dupa ce, saptamana trecuta, la Sectorul 4 s-a stabilit ca ar putea parasi penitenciarul. Magistratii de la Tribunalul Ilfov au admis contestatia facuta de Directia Nationala Anticoruptie, care s-a opus cererii de eliberare, si astfel, Cristi Borcea isi va ispasi in continuare pedeapsa de sase ani si patru luni in Dosarul Transferurilor.

Cristi Borcea rămâne DUPĂ GRATII. Fostul acţionar de la Dinamo a plâns în faţa magistraţilor: Regret faptele. Vreau să merg la copiii

„Afaceristul a fost mai calm decat de obicei. Parea chiar resemnat. De altfel, avea informatii ca nu va fi eliberat pana in primavara anului viitor si exact asa a si fost. Nu a incercat sa mai protesteze, era inutil”, au povestit persoane de la fata locului pentru WOWbiz.ro.

„Regret faptele. Sunt adevarate, le regret foarte mult si imi pare rau ca mi-am expus familia la ce am facut. Acum, va rog sa-mi dati ocazia sa merg langa copiii mei”, au fost cuvintele prin care fostul sef de la Dinamo a incercat sa ii sensibilize pe judecatori.