Cristi Borcea s-a întors la puşcărie. Apropiaţii spun că se simte rău şi e cu moralul la pământ

Cristi Borcea trece prin momente grele, după ce a fost operat din nou la genunchi. Apropiaţii susţin că fostul acţionar al lui Dinamo este cu moralul la pământ.

23 feb. 2017, 06:48
Cristi Borcea s-a întors la puşcărie. Apropiaţii spun că se simte rău şi e cu moralul la pământ

Cristi Borcea a fost internat timp de două luni la Spitalul Floreasca, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale. Acum el s-a întors în spatele gratiilor după ce, conform Antena Stars, Borcea, a revenit în celula sa ca urmare a unor suspiciuni legate de internarea sa. Apropiații săi spun însă că se simte foarte rău, că este cu moralul la pământ și că ar avea noi probleme de sănătate, care să necesite internarea.

Pe de altă parte, Valentina Pelinel îl aşteaptă acasă. „Mi-a spus că mă iubeşte, nu avem cum să ne dăm mesaj. Nu e lângă mine fizic, dar e lângă mine sufleteşte. Nu e un secret că a avut o a patra operaţie la picior, nu e uşor. Suntem puternici, suntem optimişti, ce să facem„, spunea vedeta.

Cristian Borcea a fost condamnat la 6 ani şi 4 luni de închisoare în Dosarul Transferurilor. Recent, el a mai primit o condamnare, de 7 ani şi 10 luni, în cazul mituirii judecătoarei Geanina Terceanu.