Veste CUMPLITĂ pentru CRISTI BORCEA. Poate primi o nouă CONDAMNARE

Cristi Borcea riscă sancţiuni drastice, inclusiv un spor de pedeapsă, după ce în celula sa de la Penitenciarul Poarta Albă au fost găsite mai multe obiecte interzise.

03 mart. 2015, 06:39
Veste CUMPLITĂ pentru CRISTI BORCEA. Poate primi o nouă CONDAMNARE

Florin Stoica, secretarul general al Sindicatului National al Lucratorilor de Penitenciare, a dezvaluit pentru ziare.com care au fost neregulile din celula lui Cristi Borcea.

Citeşte şi: CUTREMUR provocat de CRISTI BORCEA la POARTA ALBĂ. Decizie ŞOC a Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor

„Din informatiile pe care le am, nu s-a descoperit o plasma, ci un televizor normal pentru care nu avea aprobare. S-a mai gasit, de asemenea, si un cuptor cu microunde, dar doar atat”, a declarat Florin Stoica.

„Nu a existat mocheta, nici nu avea nevoie de ea, in conditiile in care acolo este pardoseala pe jos. Cat despre sala de forta, banda de alergare? E imposibil asa ceva! Sunt paturi, e inghesuiala, nu avea spatiu de asa ceva”, a precizat Florin Stoica.

Citeşte şi: Nereguli GRAVE la Poarta Albă. Cristi Borcea stă în LUX, are aparat de fitness şi vorbeşte cât vrea la telefon

Secretarul general al Sindicatului National al Lucratorilor de Penitenciare a mai spus ce riscă fostul actionar al lui Dinamo: fie i se schimba regimul juridic cu unul mai drastic, fie va primi un spor de pedeapsa: „Daca se va descoperi ca detinutul are o vina pentru introducerea acestor obiecte, e clar ca si el va avea de suportat o pedeapsa. In prima faza va fi sesizata Comisia de Disciplina a penitenciarului. Exista posibilitatea sa i se schimbe regimul juridic. Daca se va descoperi ca a dat bani, se poate ajunge pana la o noua condamnare si la un spor de pedeapsa”.