Cristi Mitrea, VEDETA MMA care a cucerit-o pe Andreea Mantea. Uite cum SE BATE în ring VIDEO

Cristi Mitrea (32 de ani), câştigătorul show-ului "Burlăciţa", este un luptător profesionist de MMA, care se poate lăuda cu o medalie de bronz obţinută în 2012 la Campionatul Mondial de Jiu-Jitsu Brazilian, din Brazilia.

22 aug. 2014, 11:55
Cristi Mitrea, VEDETA MMA care a cucerit-o pe Andreea Mantea. Uite cum SE BATE în ring VIDEO

Cristi Mitrea, poreclit „Mitrutz” de prieteni, a reusit sa o cucereasca pe Andreea Mantea, pe care a cerut-o de nevasta. Raspunsul a fost un „Da” hotarat, astfel ca emisiunea ar putea avea ca deznodamant o nunta.

Cristi Mitrea este insa un dur atunci cand intra in ring. Iata-l in cateva lupte.

 

Iubitul Andreei are probleme

Din păcate, iubitul ei a avut ceva probleme cu legea.  Acum ies la iveală lucruri nu tocmai plăcute despre Cristi. În 2012, Judecătoria Sectorului 4 a emis pe numele lui Cristian Mitrea un mandat de arestare pentru 29 de zile, după ce a atacat cu un cuţit un vatman.

Anchetatorii au stabilit că pe 4 octombrie 2012, în jurul orelor 17.00, în urma unei altercaţii în trafic care a avut loc pe Bulevardul Mărăşeşti, la intersecţia cu Calea Şerban Vodă, Cristian Mitrea a coborât de la volanul autoturismului marca Dacia Duster şi a urcat în tramvaiul liniei 27, unde, cu un cuţit de vânătoare, l-a lovit pe vatman, provocându-i o plagă la mâna dreaptă ce a necesitat spitalizarea şi acordarea de îngrijiri medicale.

Vatmanul a fost dus la Spitalul Bagdasar-Arseni, fiind operat în aceeaşi seara. Oficiali din Poliţia Capitalei declarau atunci că Mitrea s-a predat la sediul Secţiei 14 Poliţie şi a fost audiat de către anchetatori. El a venit la Poliţie însoţit de avocaţi.