Cristian Cioacă, scandal cu „băieţii răi” în toaleta puşcăriei. Cum s-a terminat totul

Cristian Cioacă s-a aflat zilele trecute în centrul unui scandal în puşcărie. Fostul poliţist, care este respectat de marea majoritate a deţinuţilor, a nimerit într-o încăierare.

17 aug. 2015, 18:33
Cristian Cioacă, scandal cu „băieţii răi” în toaleta puşcăriei. Cum s-a terminat totul

Cristian Cioacă a intervenit zilele trecute într-un scandal care a avut loc în închisoare şi i-a pus la punct pe băieţii răi. Potrivit cancan.ro, fostul poliţist condamnat la 15 ani de închisoare pentru uciderea Elodiei Ghinescu a luat sub aripa să un puşti, care nu are mai mult de 20 de ani, după ce a observat că acesta nu se poate apară.

Citeşte şi Cioacă reclamă Parchetul General. Vrea să ştie cum s-au cheltuit banii pentru căutarea Elodiei

Câţiva deţinuţi îi puseseră gând rău băiatului şi îl hărţuiau de ceva timp, iar recent l-au prins pe acesta singur într-o toaletă, l-au înghesuit într-un colţ şi i-au spus să nu ţipe.

Citeşte şi Controverse ULUITOARE în cazul dispariţiei Elodiei. Ce nu au spus anchetatorii

Potrivit sursei citate, băiatul a fost dezbrăcat de tricou, însă agresorii nu au apucat să-i facă rău pentru că Cioacă a intervenit imediat. El le-a spus acestora să-l lase pe băiat în pace, altfel vor avea necazuri. Agresorii s-au conformat, şi-au cerut scuze în faţă lui Cristian Cioacă, fostul poliţist fiind extrem de respectat după gratii.