Cristian Ţopescu, în continuare internat la Spitalul Elias. Care este starea sa de sănătate

Fostul comentator sportiv, Cristian Ţopescu, este încă internat pe secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă a Spitalului Elias, unde va mai rămâne o perioadă, acesta fiind conştient. Ţopescu a fost adus de urgenţă, în urmă cu o săptămână, în urma unor complicaţii cauzate de diabet.

14 mai 2018, 13:56
Cristian Ţopescu, în continuare internat la Spitalul Elias. Care este starea sa de sănătate

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias din Capitală, dr. Silvius Negoiţă, a declarat că fostul comentator sportiv este încă internat pe secţia de ATI, unde va mai rămâne o perioadă, potrivit Mediafax.

Acesta este conştient după ce, în urmă cu aproximativ o săptămână, a fost internat de urgenţă din cauza unor complicaţii cauzate de diabet.

Cristian Ţopescu suferă şi de alte afecţiuni cronice şi a fost supus mai multor investigaţii medicale suplimentare.

Duminică seara, fiica sa, Cristina Ţopescu a scris, pe Facebook, un mesaj de susţinere pentru tatăl său.

„Tatal meu luptă, este un luptător. Toata viaţa am auzit de la el, de câte ori aveam vreo desnădejde: viaţa e o luptă, deci te luptă ! Şi acum vreo lună de zile îmi spunea el mie: nu te lăsa, nu abandona! Asta îi spun şi eu acum, când mă înţelege, dar nu-mi poate răspunde: ticu, luptă, nu te lăsa, te iubesc mult !”, a scris Cristina Ţopescu.

Citeşte şi: Cristian Ţopescu, în stare gravă la spital. Mesajul emoţionant al fiicei lui: „Tatăl meu, luptă, nu te lăsa …”

Cristian Ţopescu are 81 de ani şi a fost comentator sportiv şi politician, fiind ales senator de Bucureşti, în urma alegerilor parlamentare din 30 noiembrie 2008.