Cristian Ţopescu, înmormântat astăzi în Cimitirul Ghencea Militar. Incident tulburător în timpul funeraliilor

Fostul comentator sportiv Cristian Ţopescu a fost înmormântat, vineri, în Cimitirul Ghencea Militar. Înainte de începerea slujbei de înmormântare, în apropierea catafalcului a avut loc un incident tulburător.

18 mai 2018, 05:34
Cristian Ţopescu, înmormântat astăzi în Cimitirul Ghencea Militar. Incident tulburător în timpul funeraliilor

Sute de persoane l-au condus pe ultimul drum pe fostul comentator sportiv Cristian Ţopescu, decedat, marţi, la Spitalul Elias din Capitală, din cauza unor complicaţii provocate de diabet.

Printre cei prezenţi la funeralii s-au numărat şi figuri marcante ale sportului românesc: Ivan Paţaichin, Octavian Bellu şi Mariana Bitang, dar şi fostele campioane olimpice Alina Dumitru, judo, şi Sandra Izbaşa, gimnastică. Acestea din urmă, cadre militare, s-au numărat, de altfel, printre militarii care au flancat catafalcul pe care a fost aşezat sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Cristian Ţopescu.

Cu puţin timp înainte de începerea slujbei de înmormântare, unui bărbat venit să-i aducă un ultim omagiu fostului jurnalist i-a venit rău şi a căzut din picioare, lovindu-se cu capul de asfalt. Mai mulţi militari l-au cărat pe braţe undeva la umbră, departe de privirile curioşilor, iar un sanitar i-a acordat îngrijiri medicale.

„Cristian George Ţopescu, în vârstă de 81 de ani s-a internat marţi, 08.05.2018, la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias, în stare gravă în contextul acutizării unor afecţiuni cronice. Pe perioada internării a beneficiat de monitorizare strictă şi tratament în secţia de Terapie Intensivă. Decedează azi, 15.05.2018, ora 16, prin stop cardiorespirator iresuscitabil”, potrivit unui anunţ al Spitalului Elias din Capitală.

Cristian Ţopescu avea 81 de ani şi a fost comentator sportiv şi politician, fiind ales senator de Bucureşti, în urma alegerilor parlamentare din 30 noiembrie 2008.

Cristian Ţopescu, BOALA SECRETĂ care L-A DISTRUS. „De doi ani ţinea asta ascuns!”