Cristina Demetrescu, horoscopul nocturn: Ce semnificaţie au visele în funcţie de zodia ta!

HOROSCOP CRISTINA DEMETRESCU: Cei doi astri cu puternica semnificatie onirica sunt Luna, care guverneaza noaptea si somnul, si Neptun, ce alcatuieste, prin pozitia si aspectele pe care le face cu celelalte planete intreaga paleta simbolistica a viselor. Urcand cele douasprezece trepte ale Zodiacului, Luna va da o noua conotatie viselor, la aproximativ doua zile si jumatate. Nu ar fi foarte complicat sa va procurati un tabel cu fazele Lunii si sa va interpretati astfel singuri visele.

12 mai 2017, 14:57
Cristina Demetrescu, horoscopul nocturn: Ce semnificaţie au visele în funcţie de zodia ta!

HOROSCOP CRISTINA DEMETRESCU. Intrand in semnul Berbecului ea ne poate ajuta sa ne visam copilaria sau sa gasim solutii la problemele de peste zi. Sunt vise ce dau informatii legate de viitorul foarte apropiat. Visele vor fi deseori agitate si ne vom trezi obositi. 

Luna in Taur preschimba alb/negrul viselor obisnuite, dandu-la acestora culoare si frumusete. Cand Luna radiaza din aceasta directie, ne vom trezi mai constienti de adevaratele valori pe care le avem in viata, pe care nu stim sa le apreciem corect. Ne vom visa sansele de castig material.

Luna in Gemeni scoate la iveala informatii si cunostinte din subconstient sau din memoria cauzala si ne vom intreba a doua zi de unde am stiut in vis sa recitam o poezie intreaga, pe care nu ne amintim ca am fi invatat-o.

Luna in Rac vine cu multe bogatii simbolistice. Aici apar visele ce le vom isorisi ca pe o adevarata poveste, cu multa logica. Vom visa persoane din trecut, dar putem primi informatii si despre moartea cuiva din familie. De multe ori sunt nopti fara vise, in care ne odihnim si refacem.

Luna in Leu face ca instinctele ce ne apar in vise sa fie corelate puternic cu ceea ce vom simti a doua zi in stare de veghe. De vom visa iubire, a doua zi vom fi iubitori, de vom visa ura, a doua zi vom ura. Sunt vise in care ne resimtim emotiile ca fiind foarte puternice.

Luna in Fecioara aduce vise in care intalnim multe piedici si ne este teama de ceva. Visam piedicile care ni se vor pune in viata de zi cu zi atunci cand vom incerca sa intreprindem ceva. Sigur ca vor aparea simboluri, cum ar fi un vis in care visam ca ni se tunde parul.

Luna in Balanta ne aduce pe ecranul mental persoanele cu care suntem predestinati sa ne implinim destinul. Vor fi vise frumoase, armonioase, odihnitoare, din care ne vom trezi mai mereu atat de bine dispusi, pentru ca am visat semne bune.

Luna in Scorpion este pe taramul contactului cu cei trecuti in nefiinta. Primim ajutor de la ei, dar ei pot sa ne si sperie, in functie de cat de evoluati sunt ca si spirite. Aici se pot naste cosmarurile si premonitiile unor evenimente nefericite. Vor fi chiar vise violente si cu conotatii sexuale, unele aberante.

Luna in Sagetator ne ajuta sa ne continuam explorarile in stare de somn. Se acceseaza lumi inalte, locuri necunoscute in plan fizic, dar atat de stiute in vis. Aici apare cauza viitoarelor deja-vu-uri. Sunt vise bogate ce trebuie consemnate. Corpul eteric calatoreste nestingherit.

Luna in Capricorn ne poate ajuta sa constientizam in vis de ce trebuie sa ne ferim in viata de zi cu zi. Putem visa suferinta, tristete, greutate, dificultate. In aceste vise ne miscam greu si totul se petrece anevoios. Daca depasim obstacolele, aceste vise prevestesc reusita. De multe ori sunt vise searbede sau visele nu exista de loc.

Luna in Varsator vine cu vise ce de multe ori nu-si au noima. Nu le luati prea mult in seama, caci se prea poate ca subconstientul sau inconstientul sa elibereze si sa imbine informatii in mod ciudat, nerelevator. Aceste vise le veti povesti mereu pe ton de mirare.

Luna in Pesti vine cu substraturi ascunse. Poti visa un lucru, insa el va semnifica exact opusul. Ne putem visa dusmanii ascunsi. Vom auzi in vis muzica divina sau vom visa Sfinti, poate chiar pe Dumnezeu. Ne vom visa vietile anterioare. Sunt vise puternice ce isi pot gasi implinirea chiar peste cativa ani.

Sursa: AstroStar.ro