Cristina Spătar are o dependenţă: „Mă cântăresc obsesiv”

Cristina Spătar arată foarte bine la cei 46 de ani pe care îi are, însă aceasta nu este deloc mulțumită și consideră că este loc de mai bine. Vedeta face destul de multe sacrificii pentru a avea o siluetă de invidiat.  

28 iul. 2018, 08:22

Artista are 46 de ani, 1.75 m și 57 de kilograme, însă Cristina Spătar nu consideră că are greutatea pe care ea și-o dorește. Deși arată foarte bine, vedeta face sacrificii destul de mari pentru a se menține. Atunci când ia în greutate mai mult de 2 kilograme, Cristina Spătar se înfometează sau mănâncă doar salate. Este mamă a doi copii, însă silueta ei este foarte importantă și ține mereu cont de felul în care arată. Pe lângă faptul că are mare grijă la ceea ce mănâncă, Cristina Spătar face și sport.

”Nu prea sunt așa slabă. Am luat câteva kilograme în ultimul timp. Alerg pe bandă, merg la sală. Am început și un nou program de aerobic cu o domnișoară, încerc să fac din toate câte puțin. Mă cântăresc obsesiv. Am obsesia mea cu cântarul și cântăritul. Când iau 2-3 kilograme maximum, dar nu există 3… încep să mănânc doar iarbă verde, cum zic eu, doar salată. E și puțină înfometare… din toate câte puțin. Tot nu arăt cum mi-aș dori, sincer. Acum 57 de kilograme, dar până pe 10 august când plec eu la mare o să fiu fix la kilogramele pe care mi le doresc.”, a declarat Cristina Spătar pentru VIVA!.