CSU Craiova – CFR Cluj 0-0 în etapa a 3-a din PLAY OFF LIGA 1. Vezi CLASAMENTUL

CSU Craiova şi CFR Cluj au remizat, sâmbătă, în Bănie, în derby-ul etapei a 3-a din play-off-ul Ligii 1.

31 mart. 2018, 19:36
CSU Craiova – CFR Cluj 0-0 în etapa a 3-a din PLAY OFF LIGA 1. Vezi CLASAMENTUL

Aproape 27.000 de oameni au fost prezenţi în tribunele arenei din Bănie, dar singura ocazie de poartă a primei reprize a venit în minutul 36, când Hoban a expediat un șut puternic din afara careului, respins fără probleme de Mitrovic. Nici partea secundă nu a fost mai antrenantă. Craiova a vrut să dicteze ritmul întâlnirii, a avut posesia mingii, dar ocaziile de poartă le-au aparținut clujenilor. Dan Petrescu a fost cel care a mutat primul. Introducerea lui Ioniță în locul lui Djokovic, o mutare ofensivă, putea să îl coste. La doar câteva minute, Mitriță a fost aproape de gol, dar Vâtcă a intervenit excelent. Debutul lui Gardoș, intrat în locul accidentatului Kelic, a fost singurul lucru remarcabil al finalului de meci.

CSU CRAIOVA: Mitrovic – R. Popa, Kelic (79 Gardoş), Tiago Ferreira – Martic, Andre Santos (76 Mateiu), Zlatinski, Bancu – Gustavo (73 Glavina), Băluţă, Mitriţă.

CFR CLUJ: Vâtcă – Cr. Manea, Vinicius, Boli, Camora – Hoban, Dokovic (70 Al. Ioniţă) – Deac, Culio, Păun (58 Costache) – Omrani (87 Ţucudean).