CSU CRAIOVA – FCSB LIVE. Totul a plecat de la bani. De ce a fost exclus Alibec din lotul Stelei

Denis Alibec se apropie cu paşi mari de o despărţire de FCSB, după un nou conflict avut cu conducerea echipei.    

14 mai 2018, 12:46
CSU CRAIOVA – FCSB LIVE. Totul a plecat de la bani. De ce a fost exclus Alibec din lotul Stelei

CSU CRAIOVA – FCSB LIVE. Patronul FCSB, Gigi Becali, a anunţat că Alibec a fost exclus din lot, înainte de meciul vital cu CS U Craiova şi e gata să-l cedeze în vară, oricărui club care va achita măcar două milioane de euro, adică suma plătită Astrei în schimbul său.

Conform Gazetei Sporturilor, ultimul scandal nu este însă generat de un act de indisciplină, ci de un diferend apărut între atacant şi Becali, în legătură cu prima pe care atacantul ar fi trebuit să o încaseze pentru calificarea în play-off-ul Champions League. Prima promisă jucătorilor FCSB a fost de 30.000 de euro, însă Alibec a primit doar 15.000 de euro, în funcţie de minutele jucate. Alibec considera însă că trebuia să primească suma integrală.

„El zicea că vrea 30.000 de euro primă. Eu i-am dat 15.000. Că aşa e clauza. Primeşti primă în funcţie de minutele jucate. El a jucat de 15.000. Alţii au primit 5.000 sau 10.000. Dar el zicea că vrea 30.000. Oricum el nu va mai juca la Steaua. Este exclus din lot. Aici s-a terminat cu indisciplina. Nu va mai juca!”, spune Becali pentru sursa citată.