Cum a reuşit să slăbească o actriţă celebră 36 de kilograme. A dezvăluit ce mănâncă, iar dieta ei poate fi urmată de oricine

O actrita celebra a topit nu mai putin de 36 de kilograme, in doar cateva luni de zile, iar acum a dezvaluit, printr-o postare pe contul de socializare, care este secretul siluetei ei.

30 nov. 2018, 07:48
Cum a reuşit să slăbească o actriţă celebră 36 de kilograme. A dezvăluit ce mănâncă, iar dieta ei poate fi urmată de oricine

Jenna Jameson, in varsta de 44 de ani si mama a trei copii, a urmat o cura de slabire ce a ajutat-o sa slabeasca mai bine de 30 de kilograme, in 18 luni, scrie lyla.ro. Astfel, ea a urmat dieta ketogenica, care presupune un aport mare de grasimi, un consum mediu de proteine si foarte scazut de carbohidrati.

Citeşte şi Regina filmelor XXX, în ipostaze inedite, după două nopţi în care nu a dormit deloc

Jenna isi incepe ziua cu o cafea, in jur de 8 dimineata, pentru ca, la ora 11, sa manance o omleta din trei oua cu branza si busuioc.

La 13.30, cand fiica sa, Batel, isi face somnul de dupa-amiaza, modelul savureaza niste bulgarasi de branza si un suc dietetic.

„Batel se trezeste in jur de 15.30 si atunci ii prepar pranzul. Ii pregatesc carbohidrati, lol, pentru ca ea nu este pe dieta keto”, glumeste Jenna.

In acelasi timp, Jenna isi pregateste un castron urias cu salata rucola, sos vinegreta si multa branza parmezan.

La cina, insa, alege proteine: „Imi fac la gratar o friptura mare de vita, cu sparanghel calit in ulei de avocado”, spune ea.