Cum au fost ultimele clipe din viaţa cântăreţei de muzică populară Maria Butaciu. Declaraţie emoţionantă a Elisabetei Turcu

Cantareata de muzica populara Maria Butaciu a murit luni noaptea, dupa ce suferise un accident vascular in urma cu mai bine de o luna.

13 iun. 2018, 10:21
Cum au fost ultimele clipe din viaţa cântăreţei de muzică populară Maria Butaciu. Declaraţie emoţionantă a Elisabetei Turcu

Maria Butaciu avea 78 de ani si era internata de o luna si jumatate la Spitalul Floreasca, in coma, dupa ce suferise un accident vascular, scrie wowbiz.ro. Apropiatii au sustinut ca inainte cu cateva zile de a muri, starea cantaretei parea mai buna. Desi nu deschisese ochii, ea si-a strans fiica de mana.

Citeşte şi CUTREMURĂTOR. Gestul făcut de Maria Butaciu înainte de a-şi da sufletul

Cantareata Elisabeta Turcu a fost alaturi de Maria Butaciu pana in ultimele clipe si a marturisit cum au fost acestea. „Azi ti-am mangaiat fruntea si mi-am luat ramas bun, inchinandu-te si spunandu-ti de multe ori „Tatal Nostru”, spune intr-un mesaj Elisabeta Turcu.

Maria Butaciu suferise un stop cardio-respirator in cursul zilei de duminica, insa medicii au reusit atunci sa o salveze. O zi mai traziu, un al doilea i-a fost insa fatal!

Cantareata de muzica populara Maria Butaciu s-a nascut in Bistrita-Nasaud, mai exact in comuna Salva. Si-a inceput cariera pe cand era eleva de liceu si a fost mai bine de 50 de ani pe scena.